Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet tudni, ha a Facebook oldalamat nézi?
ha a pasi nem szerepel az ismerőseim között, de korábban sokat cseteltünk, most már nem.
de lehet vmiből látni, ha ránéz a Fb-oldalamra?
én meg azt olvastam szakcikkekben, h. de.
Ezzel a módszerrel derítsük fel, ki nézte meg a Facebook-oldalunkat
Lépjünk be Facebook-fiókunkba Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla – bármilyen – böngészővel.
Jobb egérgombbal kattintsunk valahol az oldalon, s a megjelenő menüből válasszuk az „Oldal forrásának megtekintése” opciót.
Elsőre ijesztő adattömeg fog feltűnni új ablakban.
Nyomjuk le egyszerre a Ctrl és az F (keresés) gombot és a megjelenő ablakba pontosan, szóközök és idézőjelek nélkül másoljuk be a „initialchatfriends” szót.
Számtömeg fog a közelében megjelenni. Köztük olyanok, amelyek egyessel kezdődnek és öt nullával folytatódnak.
Ilyesmik, hogy 100000564708802
Ezek a számok ID-számok, azoknak az azonosítói, akik megnézték az oldalunkat.
Az adott számot másoljuk a facebook.com után, s egy új böngészőablakban nyissuk meg. (forrás: hirado.hu)
én ezt kipróbáltam, és valóban megjelenik ilyen számsor, mikor bemásoltam, általában külföldi fb-profilra navigált.
4
nekem simán kidobja!
olvasd el a szakcikket, amit bemásoltam! és ezt még több techrovatban is leírják, angolul is.
de te biztos jobban értesz hozzá, mint a szakemberek!
"olvasd el a szakcikket"
Ez nem egy szakcikk... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!