Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előre sosem lehet tudni azt hogy meddig fog tartani egy kapcsolat, ugye?
Figyelt kérdés
Engem azzal hiteget egy lány hogy ha szakít akkor én leszek a következő. De ez eléggé gáz, egyrészt tárgynak tekinti az embert.
Másik meg hogy ki tudja meddig fog tartani így csak ilyen tartalék lennék neki.
2022. szept. 2. 22:02
2/4 anonim válasza:
Hülyít téged, de a legjobb esetben is tartalék, pótlék vagy. De szerintem a valóságban nem lennél a következő még akkor sem, ha szakítana pár hónapon belül.
3/4 anonim válasza:
És miért hiteget? Talán magától közölte, hogy ha vége a kapcsolatának, akkor veled lesz?
Szerintem inkább ne próbálkozz foglalt lányoknál, és akkor nem kényszeríted őket olyan helyzetbe, hogy ilyesmit kelljen mondaniuk.
4/4 anonim válasza:
Hát, az ilyet mondjuk nem nevezném kapcsolatnak 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!