Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talonban akar tartani, vagy miért mondhatta ezt?
Ha valaki le akar zárni végleg egy bimbózó szerelmet férfiként, az gondolom nem mond olyat a nőnek, amivel azt érezteti vele szavak szintjén is, hogy neki fontos marad a másik, szereti és gondol rá? Férfiak, mondanátok ilyet? (Férfi hozzászólók válaszát várom csak!)
Külső akadályok vannak:feleség és kisgyerekek.
Nem fellángolás, mert több mint másfél évig tartott (rengeteg beszélgetés, érzelmi kötődés).
Nem szexkapcsolat, mert sosem történt szex a felek között (de még csók sem).
Nem egyértelmű lerázás, mert akkor nem mondana ilyet (női logikával).
Én azt érzem, szeretne ő többet is, de tekintettel van a családjára is, nem akar suttyó félrekúró lenni, hogy neki ez annál több, fontosabb.
Én sem akarok szerető lenni...
Csak összezavar ez a lezárásnak szánt, tulajdonképpen bújtatott vallomás. Félreálltam, nem beszélünk többet... de azért elgondolkodtató, amiket mondott.
Csak pasik szóljanak ehhez hozzá, engem a férfilogika érdekel, meg hogy hasonló helyzetben, ha ott az asszony, gyerek, muszáj lezárnod a másikkal, akkor mondasz-e olyat, amiket ő.
21
nem hiszem, h. a szexről lenne szó! van, akit nem a farka vezet... sosem éreztem, h. ki akarna ilyen módon használni, vagy hogy a testem érdekelné bennem a legjobban.
"Külső akadályok vannak: feleség és kisgyerekek."
(ffi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!