Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A be nem teljesedett szerelem kelthet feszültséget, frusztrációt a két félben?
Figyelt kérdés
Ha az a helyzet, hogy bár vágytok egymásra (nem csak szexuálisan, lelkileg is), de valamilyen okból mégsem jöhettek össze, nem lehet köztetek intimitás, semmi, de tudtok egymás érzéseiről, akkor keletkezhet egyik vagy mindkét félben emiatt frusztráció, feszkó, ingerültség?2022. aug. 26. 23:29
2/10 A kérdező kommentje:
igen, tök komoly!
arra vagyok kíváncsi, hogy ha feszkó keletkezik a felekben, lehetséges-e az, h. ilyenkor jobb híján egymást bántják szavakkal?
nem verbális agresszióra célzok, hanem hogy ingerültebbek kicsit egymással is, és néha piszlicsáre dolgokon is összekapnak...
2022. aug. 26. 23:51
3/10 A kérdező kommentje:
aztán kibékülnek... de majd megint összekapnak, és ez a feszkó azóta van, h. erősödtek az egymás iránti érzéseik.
szóval szeretik egymást...
2022. aug. 26. 23:52
4/10 anonim válasza:
Nyilán igen, tényleg hülye kérdés.
Félve hozzátenném, attól is, ha a másik (már) nem így érez, és zavarod hogy közeledsz.
5/10 anonim válasza:
Én minden alkalommal feszültséget érzek, ha a másik közelében vagyok. Odáig vezetett ez a szar érzés, hogy többek között emiatt kell otthagynom álmaim munkahelyét...
7/10 anonim válasza:
Persze, én is ebben élem a napjaim.
Amúgy férfi vagy nő vagy?
8/10 anonim válasza:
Az egy dolog ha valaki emiatt feszült, de ha ezért bunkóskodik a másikkal, az éretlen, ostoba viselkedés.
9/10 anonim válasza:
Persze, a brazil szappanoperákban.
10/10 anonim válasza:
Igen kelthet. Hisz a feszültség is egy érzés. Ha érdektelen lenne, nem lenne semmilyen érzés, reakció se apróságokra, se nagy dolgokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!