Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lány tuti kihasználna?
nem akar tőled semmit, így kár ezen agyalnod.
a képmutatás az a kérdésedben, h. te még mindig bele vagy zúgva, de mégis a kérdésed azt sugallja, h. ez a lány direkt rosszindulatú és gerinctelen lenne majd a jövőben, mert téged bántana.
azt kéne felfogni, h. mást szeret, engedd el, és ne agyalj ilyen faxságokon.
Bocsi, de férfiként nem is értem a kérdést. Egy nőnek mindketten csapjuk a szelet és nem engem választ amikor megtehetné?
Abban a pillanatban megszűnik számomra létezni...ez így működik. Legyél már tökös, mert az lepattanós stílus nagyon nem jön be senkinek.
Nálam is volt ilyen, de közben 10 év telt el, körberöhögtem a nőt amikor felhozta a témát. Persze el lehet róla beszélgetni, hogy de jó lett volna ha akkor azt tudja amit most tud, hogy a másik pali megszívatja, de ő hozta a döntést és viseli annak következményeit. Ráadásul esetemben a nő még szült is egy gyereket a másik férfinek, az meg aztán mindennek a legalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!