Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az lenne a megoldás ha eltűnnék az életéből?
Figyelt kérdés
Régen egy fiú kinézett magának, udvarolgatott is. Viszont én meg akkor léptem ki egy 6 éves kapcsolatból és még nagyon gyászoltam. Ő közben összejött egy másik lánnyal, akivel még most is együtt vannak. A barátságunk ugyaúgy megmaradt, de idővel elmélyült. Ő sokszor küldött félreérthető jeleket, flörtölt is velem, nekem meg elkezdett tetszeni. Amikor ezt elmondtam neki akkor mondta hogy mikor először udvarolt nekem és akkor akartam volna meg rámenősebb lettem volna, simán összejött volna velem, de most már annyi minden van a hátuk mögött a barátnőjével hogy nincs szíve kidobni őt. Nagyon fáj amikor mondja a közös terveit a barátnőjével meg el akarja érni hogy csókolózzunk miutan kijelentette hogy konkrétan semmi esélye annak hogy külön mennek. Ezekből annyira elegem lett hogy lekoptam, de minsig mikor eltűnök, jön utánam. Múltkor 2 hétig nem írtam neki és a lakásomra jött ahol aztán le is feküdt velem, de persze még mindig a nőjével van. Én elkezdtem ismerkedni más férfiakkal, van is jelöltem, de valahogy nem érzek iránta úgy, mint ez iránt a fiú iránt. Mit kéne tegyek?
Nem kéne csalnia a bnőjét. Békén kéne hagynotok egymást. Ha veled akarna lenni, akkor te lennél számára a number 1, így viszont csak a puncid kell neki. Nem megalázó?
2022. aug. 23. 15:56
2/8 anonim válasza:
Ha háremben akarsz maradni te dolgod
2022. aug. 23. 15:57
3/8 anonim válasza:
Ha egy ilyen féreg alá fekszel önként és dalolva, akkor te is egy féreg vagy. Szenvedj csak, ha ez kell, akkor ez kell.
2022. aug. 23. 16:01
4/8 anonim válasza:
hát te nagyon buta vagy...
2022. aug. 23. 16:05
5/8 anonim válasza:
Ahogy érzed.
Veled csalja a nőjét, ha neked jó ez, h csak dugna néha, akkor ez van. Ha nem jó, akkor neked lenne jobb, ha eltünnél. Mond meg neki, h nem akarsz beszélni se vele és ne menjen a lakásodra se és ennyi.
N 30
2022. aug. 23. 16:28
6/8 anonim válasza:
5. Jajj dehát szerelmetes a srácba, képes széttenni neki, miközben ő mással van.
Ha ennyi az igényetek, akkor hajrá.
2022. aug. 23. 16:31
7/8 anonim válasza:
Hagyd őket békén!
2022. aug. 23. 18:00
8/8 anonim válasza:
ÉS kérdező, ezen neked mi nem volt egyértelmű? Az elejétől tisztán látszott a csávó célja veled, meg látta a jellemét is, ne mondd, hogy meglepődtél... Konkrétan az arcodba mondta, még csak át sem cseszett könyörgöm:
"Nagyon fáj amikor mondja a közös terveit a barátnőjével meg el akarja érni hogy csókolózzunk miutan kijelentette hogy konkrétan semmi esélye annak hogy külön mennek."
"és a lakásomra jött ahol aztán le is feküdt velem, de persze még mindig a nőjével van"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!