Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elhívtam találkozni azt aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívtam találkozni azt aki nagyon bejön, mert elakarom neki mondani mit érzek. De mégis megbántam. (?)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy teljesen beleszerettem egy férfiba. Van köztünk egy jópár év.. Talán nem is kevés.

De nem tehetek róla. Már jó pár hónapja tart a dolog és én egyre csak erősebbnek érzem azt amit. Elején is helyesnek gondoltam, de mondom na! azért nem kéne stb. De mégis beleszerettem.

Annyira megfogott az ahogy törődött/törődik velem. Ahogy örül a sikereimnek, ahogy buzdít. Önbizalmat ad meg minden. Megnyugtat ha baj van…Teljesen megkedveltem.

Eddig csak közös ismerőssel láttam mindig. Viszont a napokba elhívtam, hogy találkoznunk kell, mert beszélni szeretnék vele négy szem közt.

Nos ugye igen, el szeretném neki mondani, hogy mennyire kedvelem. Meg ahogy bánik velem úgy megfogott.. Stb.

Az a baj, hogy mindig beszélgetünk mostanába SMS-ben kb. 2 naponta, van, hogy fel is hív. Most az időpont miatt hívott ma. S ha minden igaz 4 nap múlva talizunk.

Meg mondtam neki azt is, ha ő nem akarja nem kell ez az egész tali. De mondta, hogy ő is akarja...

S valahogy kicsúszott az, hogy megakarom ölelni mert, hogy vágyom az ő ölelésére és, hogy viszonozná -e vagy kiakadna. De csak annyi választ kaptam, hogy majd megbeszéljük.

Nem értem.. Elvégre nem azt kértem, hogy smároljon le vagy ilyesmi… Mert ebbe végülis nincs semmi, hogy meg akarom ölelni. (vagy csak szerintem?)

Majd mondtam, hogy ne haragudjon, hülye kérdés volt.

Válaszolt, hogy nem haragszom, nyugi.

Sajnos kezdem megbánni ezt a találkozós dolgot s azt, hogy elmondom, hogy mindig rá gondolok meg minden. Nem tudom, hogy reagálná… Elején jó ötletnek tűnt, hogy majd akkor megkönnyebbülök, nem lesz bennem, hogy mi lett volna ha.. blabla.. értitek.

Meg tudom, hogy kedvel mert látom… De az is lehet, hogy ő nem úgy mint én őt.

Viszont valószínű tudja, hogy miért akarok találkozni vele mert hát elég sokat sugall az, hogy “tudnánk beszélni valamikor személyesen négy szem közt?”, “nem chat téma”, “majd élőben elmondom” (amit szeretnék).

Meg hát ha tudja akkor miért utasította vissza már akkor a talit?:/

Ne haragudjatok ha zavaros a szöveg, de nagyon idegeskedem…:/ konkrétan a kezeim is remegnek. Lemondani a talit meg már nem szeretném, mert nem akarom azt gondolja hülyét csinálok belőle…

Viszont azzal tisztába vagyok, hogy mekkorát fogok koppanni így.

Hogyan felejthetném majd el őt?

2022. aug. 18. 14:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%

Mivan? Te most azon izgulsz, hogy eldöntötted, hogy ki fog kosarazni?

Az ölelkezős ömlengésedet azért kerülte ki, mert elveszi a varázsát az egész randinak, ha már előtte telefonon körbenyaljátok egymást. Nem lesz meg az a kellemes zizegés, hogy ő most meglépi a kezdeményezést, elcsábítja a nőt, hanem kb. te szeded fel őt, meg elveszed a spontaneitást és leszervezed előre az egész menetrendet.

Állj le, az egész viselkedésed egy k.rva nagy red flag.

2022. aug. 18. 14:41
 2/11 anonim ***** válasza:
83%

ezt kár volt mondani, tényleg.

az jön magától, az ölelés.

ilyet nem mondunk... érted?

sztem zavarba jött, meg erre mégis mit mondjon? jó, majd megölellek?

túl sok vagy sztem, túl görcsös.

hagyj ennek időt, és ne mássz így rá.

ha első alkalommal nem ölel meg, akkor sincs semmi.

ne add olcsón magad.

2022. aug. 18. 14:43
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

Ez durva.

Egy masik emberre nem ra kene az erzelmeinket eroszakolni hanem kiváltani benne olyat hogy egyaltalan neki erre igenye legyen. Vagy ezt tudni minimum hogy nyitott e a te nagyszerelmedre es nem e teher neki.

Meg igy felajánlkozni hogy kvazi 2 szalmaszalat se tett azert hogy szeresd sztem azt se ertené minek szereted a semmitol.

Vmi tini vagy?

2022. aug. 18. 14:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

nem kell ezt elmondani, h. mindig rá gondolsz. nagyon alámész, nagyon kiadod magad.

egyszerűen sétáljatok egyet, beszéljetek bármiről, de az érzelmi ömlengést hagyd.

sztem az spontán kell menjen, nem ilyen direktbe.

2022. aug. 18. 14:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Csírájában elfolytod ha bármit is kozeledne feléd. Mert hát enélkul is szereted. Hálábol kezdjen udvarolni? Vagy ezt hogy?
2022. aug. 18. 14:47
 6/11 anonim ***** válasza:
51%

én lemondanám a talit, és ha majd őt érdekled, keressen.

ebből jól már nem jössz ki.

2022. aug. 18. 14:54
 7/11 anonim ***** válasza:
80%

6# kammal még ki tudna jonni

Pl talin bevet vmi olyasmit hogy hallottam hogy jó vagy festésben és szeretném rádbízni a konyhám/furdom nappalim vagy bármi. Azaz kicsit terelni.

Akkor már legalább tukroz neki annyit hogy ez vagy az vagy amaz a tulajdonsága neki tetszik! Tehát van benne valami amivel megfogta a nőt.

De ugy (hogy szép a szemed ezert ill a semmitol )szeretlek az nagyon durva.

De aprankent még ki lehetne alakitani a dolgokat.

2022. aug. 18. 15:17
 8/11 A kérdező kommentje:
15:17 Köszönöm!
2022. aug. 18. 15:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

+1 jotanács

Mindig azt ereztesd vele hogy vmi(konkrétum) tetszik benne. Nem random légbol csak ugy te kitaláltad h szerelmes vagy!

Es mindig csak reagálj.

Ha tesz vmit feléd vagy érted azt értékeld csak es ne adj bele tobbet a nagy semmiert.

Jutalmazasrendszert vezess be az hatekony lesz. A pasik szeretik ha hódítanak, csábítanak.(mikozben ők vannak hódítva csábitva csak meg kell hagyni őket a tudatban hogy ő a vadász)

Ne bókolj üresbe.

2022. aug. 18. 15:36
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok amugy? :O
2022. aug. 18. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!