Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi az, amiből nem engedtek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, amiből nem engedtek, mi az a segítség, vagy támogatás, amit mindenképpen vártok a párotoktól, illetve a kapcsolattól?

Figyelt kérdés

Mi az, ami egyértelműen nem fér bele, ha nincs meg? Ami miatt akár az ismerkedés kezdeti szakaszában elhal az ismerkedés, vagy ha már régi kapcsolat, ha mondjuk betegség idején nem számíthattok rá (és sajnos ez már csak akkor fog kiderülni, gondolom, előre nem lehet mindennel kapcsolatban megszondáztatni az illető milyenségét), vagy hasonló?

Sejthető, hogy a kérdést nem a sikeresen működtetett párkapcsolataim szülték, inkább a kudarcok.

2022. aug. 13. 06:15
 1/3 anonim ***** válasza:
46%

Mindenképp legyen mellettem a bajban, még ha hülyeséget is csináltam,mondja el,de legyen a támaszom!

Lehessen rá számítani bármikor .(vegye fel a telefont,ha hírtelen hívom,ugyanis ki tudja,lehet azért hivom, mert baleseteztem vagy bármi)

Meglehessen vele beszélni a gondokat.( Pl ha párkapcsolaton belüli problémáról van szó,akkor is hallgasson végig,mondja el nyugodtan mit gondol ne őrjöngjön!)

Érdekelje az hogy mi van velem,mi van a lelkemmel. Ne rendezzen le annyival,hogy "ezt túl gondolod". Lehessen vele elbeszélgetni mindenről!

Komolyabb kapcsolatnál már fontos,hogy közösen tervezzük a jövőt! Legyen neki is jövőképe, és annak tudatában hajtsunk,cselekedjünk a jelenben KÖZÖSEN.

2022. aug. 13. 06:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Érzelmi biztonság, elérhetőség, az, hogy a (lelki)társam legyen. Enélkül nálam nincs kapcsolat. A 2 naponta egy szót író elmebetegekből már bőven elég volt.
2022. aug. 13. 11:12
 3/3 anonim ***** válasza:

- ha gondja van velem, beszéljen róla, és ésszerű keretek között támogasson benne (sarkos példa, és nem is vonatkozik jelenleg rám, mert nincs gyerek - akkor ne várja el, hogy szülés után 2 hónappal visszanyerjem az eredeti alakom, ha kb. aludni sincs időm a gyerek mellett, ő meg nem hajlandó besegíteni); legyen ésszerű keretek között türelmes és empatikus

- lehessen vele beszélgetni, hallgasson meg, akkor is, ha rossz passzban vagyok és panaszkodom; legyen kíváncsi az érzelmeimre + lehessen vele a problémákat kultúrember módjára megbeszélni

2022. aug. 13. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!