Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mi történt a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mi történt a barátommal?

Figyelt kérdés

Szóval 9 hónapja hogy megismertem és sosem tűnt így el,ilyen hosszú időre, nem volt zökkenőmentes,sok bonyodalom volt a kapcsolatunkban de mindig kitartottunk egymás mellett..

Viszont most szombat óta elvan tűnve,meg sem kapja,ha írok neki.

Nem tudom hogy mi történt... :/

Nem akarok "futni"utána,lehet besokallt a sok rossztól,ezért nem hívom fel de ilyen még nem volt ..

2022. aug. 11. 07:45
1 2
 1/17 Noren1989 ***** válasza:
100%
Közös cimbiket, vagy az anyjàt kérdezted màr?
2022. aug. 11. 07:48
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem.. de ők sem keresnek.. ez a fura,ha lenne valami baj keresne.
2022. aug. 11. 07:52
 3/17 Noren1989 ***** válasza:
100%
Akkor hajrà,kérdezz rà. Vagy te nem írsz rà senkire, ha info kell?
2022. aug. 11. 07:54
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Sose lehet tudni, h keresnének e.

Mondjuk ennyi nap után remélhetőleg igen.

Párom vártam vasárnap este, h jön és nem jött, nem reagált semmire. Hétfőn se és aznap hívott az anyja, h vasárnap motorral meghallt párom.

Szóval próbáld meg élérni valamelyik családtagját.

2022. aug. 11. 08:03
 5/17 anonim ***** válasza:
62%
Sok vagy neki. Van az az embertípus, akinek kell egy kis idő egyedül, hogy ne árassza el a szrtenger, én is ilyen vagyok.
2022. aug. 11. 08:03
 6/17 A kérdező kommentje:
Hát nekem is olyan érzésem van hogy direkt nem keres de akkor ezek szerint letiltott vagy fogalmam sincs mert a WhatsAppon csak akkor jelzi ezt hogy nem kapja meg az üzeneteim ha vagy nincs neted vagy letiltod a másikat. Kétlem hogy 6napja nincs internete... Viszont ha valaki sok akkor még megkell mondani a másiknak. Ennyi... Nem tudom mi történt de elég érdekes.
2022. aug. 11. 08:09
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi honnan tudjuk? Haragban váltatok el? Ha aggódnék, biztos felhívnám játszmázás helyett, és az még nem jelenti, hogy futsz utána. Ha megvan, él, virul, lehet azt hűvösen konstatálni és minden jó kívánni neki, oszt ennyi, akkor tudod, hányadán álltok.
2022. aug. 11. 08:55
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
milyen barantő vagy te, hogy 5 nap eltűnés alatt nem próbáltad felhívni?
2022. aug. 11. 09:54
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon aggódnék a helyedben, még a legrosszabb is megfordulna a fejemben. 5 nap az nem kevés idő és kétlem hogy nem lenne nete napokig. Próbáld felhívni őt vagy a családtagjait!

Írd majd meg a fejleményeket.

2022. aug. 11. 10:02
 10/17 A kérdező kommentje:

Most próbáltam hívni,de nem elérhető 🤨

Fhuu nem tudom mi történhetett,nem akarok másoknál érdeklődni.....

2022. aug. 11. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!