Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal a problémával fordulok hozzátok hogy barátságból lett szerelem de úgy hogy egy a baráti társaságban voltunk És van barátja de ahogy beszélgettünk egymásba szerettünk Viszont nem tud elszakadni a mostani párjától és tőlem se. Mi tévő legyek?
Köszönöm a válaszokat
Az a baj hogy magam sem tudom mitévő legyek mert tényleg szeret és én is mondtam neki hogy ő vagy én akkor szakított vele de nem tudott meglenni nélküle. És még az is közre játszik hogy a szülei nem igazán támogatják abban hogy velem legyen.
Heló. Láss a dolgok mögé egy kicsit. Ha a pasiját elhagyja érted akkor téged is el fog hagyni egy másikért. Elhiszem, hogy most téged szeret, de gondolj bele, hogy valamikor a pasiját is szerette. És mi lett belőle? A helyedben nem állnék le a lánnyal. Borzalmasan komolytalan az ilyen. Kapcsolatból kapcsolatba menekül mert fél egyedül lenni. Mástól várja a boldogságot mert önmagától képtelen azt megadni saját magának. Kerülni kell az ilyet.
Gondolom nem vagytok még 18 évesek. Másként a szülőnek nem lenne beleszólása abba, hogy mit csinál a nagykorú lánya. Mondjuk vannak olyan szülők is akik még a 30 eves gyerekük kezét is fogják. De ez lényegtelen.
20+ évesek vagyunk és ez az első kapcsolata (6 éves kapcsolat).
Nagyon család centrikus és lelkileg gyenge mondhatni én vagyok a lelkitársa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!