Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi mindig nagy betűvel írja a Te/Neked/Veled szavakat a lánynak, az jót jelent?
Figyelt kérdés
2022. aug. 7. 18:12
11/25 anonim válasza:
Egyes és többes szam masodik személyben nem helytelen. E/3-ban Istenről és a szerelmes a szerelméről ír így, egyébként helytelen, bar utóbbi példa már mesterkéltnek tűnik.
Egészen fiatalok, engedjétek meg a csak néhany évvel idősebbeknek, hogy egy kedves régi szokast tovabb éltessenek. Nem beszélve az idősekről!
Kösz.
12/25 anonim válasza:
10-es!
Bírom mikor valaki itt a gyakorin az alapján ítélkezik, hogy kinek hány pipája van.:) Mintha ez lenne az élet mércéje!
13/25 anonim válasza:
valószínűleg a telefonja így jegyezte meg a szavakat, biztosan sokszor kezdte ezekkel a szavakkal a mondatokat
14/25 A kérdező kommentje:
Mekkora az esélye, hogy másnak is így írja?
2022. aug. 7. 18:51
15/25 anonim válasza:
Nekem ez mindig modoroskodónak hat.
16/25 anonim válasza:
Kedves kérdező, nagy az esélye. Természetesen nem zarja ki, hogy extrán fontos vagy neki, de nem is jelenti azt.
17/25 anonim válasza:
Én nem szetettem soha nagybetűvel írni ezeket a szavakat, számomra erős túlzás. Gondolom ő megszokta, hogy így írja, neki nem is tűnik fel.
19/25 anonim válasza:
Azt jelenti , hogy így van beállítva a telefonja.
20/25 anonim válasza:
19: Nem azt jelenti. Nekem sincs úgy beallítva, megfelelő esetben mégis így használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!