Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki azt mondaná van 1 heted összeszedni egy házastársat akivel legalább 20 évig együtt leszel - cserébe kapnál 5 millió forintot. Hogy állnál neki? (Importálni nem ér Afrikából.)
Figyelt kérdés
2022. aug. 2. 13:54
11/48 A kérdező kommentje:
Jó 10 millió, de ez a végső ajánlat.
2022. aug. 2. 14:13
12/48 anonim válasza:
Az napi 1400ft, hogy kockáztassam, hogy elcseszem az életem. Mert nemhogy 1 hét, egy év is kevés kiismerni valakit annyira, hogy házasságban lehessen gondolkozni. Még napi 10millát sem ér meg, hogy vagy elcseszem a következő 20 évem vagy nem 🤷🏼♀️
13/48 A kérdező kommentje:
Oké akkor másképp rakom fel a kérdést , mert látom az anyagiak elterelték a figyelmet - Hogyan állnál neki párt találni , felvagyva akár 20 évnyi szingliséggel , ha valaki eléggé motiválna?
2022. aug. 2. 14:24
14/48 anonim válasza:
Ha valaki béna a csajozásban, akkor sok pénz reményében is béna lesz. Én pénz nélkül is tudnék párt találni, ha épp szingli lennék.
15/48 anonim válasza:
Szerintem a szingliség nem rossz :D Inkább maradok egyedül mint egy olyannal akit elviselni sem tudok :D
16/48 A kérdező kommentje:
15# Én már nagyon unom a szingliséget😁🥲
2022. aug. 2. 14:48
17/48 anonim válasza:
10 millió tényleg nagyon kevés, 5 millió meg röhejes. A kérdést nyilvánvalóan egy tini írta ki aki még nem látott több pénzt annál mint amit a szülei adnak neki csokira. 10 millióból manapság már egy kocsi se jön ki. Ráadásul mire megkapod (2 hét) addigra a felét se fogja érni, mert HIPERINFLÁCIÓ van (csak elsusmákolják ügyesen).
Valami ésszerű összegért cserébe (250-500 millió) már megfontolnám a dolgot.
Egy nő esetében még kevesebb értelmét látom a kérdésnek, egy prosti ezt a pénzt 1 hónap alatt megkeresi. A kérdés kiírása alapján pedig 10 millióért 20 évig kéne valakinek "áruba bocsátani a testét". Egyszerű matek, Kérdező, nem éri meg, még a hülyének se.
18/48 anonim válasza:
Akkor tegyél ellene. Miért oly nehéz?
19/48 A kérdező kommentje:
Értem köszi a válaszokat.
Megértem.
Viszont akkor se lesz több nem győztök meg.😏
2022. aug. 2. 15:03
20/48 anonim válasza:
A középső ujjamat mutatnám neki és jelezném neki hogy nyugodtan kitörölheti a hátsóját a szaros 5 millió forintjával, de kapcsolati rabszolga nem leszek. Ja és javasolnám neki hogy keressen wgy prostitualtat vagy egy selyem férfit akik nem a luxus kategória, mert a luxus prostik képen röhögnék. Na és ajánlgassa a szaros pénzét nekik. Illetve megkérdezném hogy hívhatom a NAV-ot hogy hogy fogja ezt a pénzt leadózni és mégis milyen piszkos helyről van ha ilyen undormányos dologgal akarja szivatni az embereket. Ez ugyanugy kizsákmányolás méghozzá testi és lwlki. Ergo kezébe nyomnám az egyetemes emberi jogokat hogy olvasgassa majd a börtönben unalmas óráiban 2000x ismételve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!