Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van még esélyem ennél a lánynál?
Figyelt kérdés
Egy gimibe jártunk, utolsó évben rászántam magam hogy bepróbálkozok nála, el is hívtam személyesen valahova de erre azt mondta hogy először jelöljük be egymást messengeren. Majd kb. 2 hétig írogattunk általánosabb dolgokról aztán pedig úgy éreztem ideje lenne elhívni valahova, de erre azt válaszolta hogy nincs tapasztalata, "feszeng" a felvetéstől, majd megpróbáltam még egyszer, arra már nem reagált. Azóta ignorált egy ideig ezért lazábbra vettem, azóta újra váltunk üzeneteket és egyre inkább megnyílik, lazább, szóval úgy látom megérte nekem is változtatni a hozzáállásomon. A lényeg hogy örülök neki hogy közvetlenebb, de fáj is hogy talán feleslegesen hajtom magam, tehát adott a kérdés.2022. aug. 2. 10:30
1/2 anonim válasza:
Adott a kérdés-“ Mit szólnál egy kávéhoz, fagyihoz, egy laza programhoz?”
2/2 SaJt01 válasza:
-hányad részednek lenne kedve meginni velem egy kávét
-ha égő szemetes lennék az utcán, eloltanál vagy kiborítanál?... Jó akkor erre igyunk egy kávét
-3 rossz arcú bkk ellenőr száll fel a hazafelé tartó buszodra. Ahogy közelítenek feléd az egyik, lerugja a nagyi banyatankját a másik elveszi az unoka fagyiját. Megfordul a fejedben hogy szétcsapd őket, de eszedbe jut hogy ihatnánk egy kávét. Mit teszel?
Nem tudom milyen viszonyban vagytok, de old fel valami hülyeséggel a hangulatot és viccesen kérdezd meg.
Mondjuk amit írtál a korábbiakról, elég egyértelművé kell tenned hogy ez nem vérre megy. Nem fog ezen a kávén múlni semmi.
Mélyen fogadd el hogy az egészet hiába csinálod és lazulj le kicsit. Ne tahóba, hanem gondtalan jóindulatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!