Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hete megismerkedtem egy férfival, de 1,5 hónap múlva elutazik egy évre külföldre. Szerintetek lehet jövője?
Biztos. Ide haza neki bizonytalan. Kimegy, megteremti az alapokat, s ha tényleg komolyan gondoljátok kimész utána. Ketten meg sokkal jobban boldogultok.
Üdv egy németországi
4- eske.
Miből gondolod, hogy máshol sokkal jobb lesz ????
Mert a szomszéd fűje mindíg zöldebb, a feleségének meg nagyobbak a mellei??????
Tartja a mondás. !!!!!
M.ország most az egyik legjobb hely a világon.
Semmi baj, csak szólok cimborám.
Nehogy úgy járj te is, hogy nyüszítve menekülsz majd vissza.
Ha én lennék a min.elnök akkor tuti hogy azt csinálnám, hogy aki innen elmegy, az soha többé nem jöhetne már vissza.
A kérdezőnek:
Szerintem teljesen ne add föl, ha tényleg komolyak az érzéseitek, akkor szerintem lehet megoldás.
Az is lehet, hogy pár hónap után rájön, hogy marha szarul döntött. Külföldön most kaka a helyzet. Főleg így, hogy már te is vagy neki.
Egész másképp gondolkodik az ember ha magányos, és totál másként, ha kialakul egy szerelem.
A nőnél, és egy jó kapcsolatnál nem lehet fontosabb semmi.
Főleg vízben ne süllyedjünk, mert még a végén megfulladunk. 😄😁😆
12#
12es ezt személyes tapasztalatból mondod? Hány országban jártál és mennyit éltél más helyeken?
Vannak még helyek a világban ahol nem a politika folyik a csapból is, emberek nem azért mondanak dolgokat mert meg akarnak győzni erről vagy arról a haszontalan-8adrendű nézőpontról miközben a lényeges döntésekről csak akkor értesülsz amikor szólnak a kínaiak hogy mostantól mandarin a hivatali nyelv és a Balaton Xijing Ping nyaralója. Vagy mindenféle megkérdőjelezhető üzletet kötnek országokkal, giga multikkal, se szó se beszéd, évtizedekre titkosított szerződések, de bazdm4g arról hogy transzneműségről legyen e oktatás, arról van népszavazás. Vannak helyek ahol nem tolják folyamatosan a médiában hogy épp most mit kell rettegni, ki az ellenség.
Olyan friss levegő ez, ami leírhatatlan a dohos, vazallusi magyarországban kitermelt elmének. De komolyan, melyik másik országban folytanak vérbe 2 forradalmat az oroszok és utána levoksol az emberek egyharmada a muksóra aki velük paktál? Értem én, nem pont ugyanazok, meg rengeteg jó arc orosz van, nem kell tartani az ellenszenvet generációkon át, semmi orosz gyűlölet, az emberekkel semmi baj, csak a gerinc. Hol görbül még ennyit az emberi gerinc? Lehet jobban járnánk ha eltörne már végre. Nem kell senkinek ennyi kognitív teher.
Meg hogy itt, az összes politikus kijátsza a magyar kultúra és köztudat vissza maradottságát. Leírhatatlanul undorító, hogy az emberek akik azzal lettek megbízva, hogy szervezzék meg jól a közös erőfeszítéseket, vissza élnek azzal, hogy itthon ennek a kultúrának nem volt ideje kifejlődni.
Vannak tényleg, messze sokkal rosszabb helyek is, São Paulo hadurak által uralt gettóit pont elkerülném, vagy a londoni újgettókat, de egyenlőre lehet menni vitathatatlanul jobb helyekre is.
Az megint más dolog hogy mindenhova magaddal és a csöködt magyar tudatoddal mész(saját tapasztalat).
Kérdés: 1 és fél hónap múlva már biztosan fogod tudni. Addig kár ezen rágódni. Tartsd észben hogy alig ismered ezt az embert valójában. Azt csinálja amit mond, hazudik-e kis dolgokban, hogy viselkedik az alatta levőkkel(pincér, taxi, koldus, gyerekek), ilyen és hasonló dolgok alapján próbáld megítélni a karakterjét. Ne az alapján hogy milyen érzéseket kelt benned a megjelenése, illata, stílusa, beszéde. Ha meggyőződtél róla hogy valóban megbízható akkor meg rajtad múlik hogy erre az 1 és fél hónap hitelre rá mered-e bízni magad hosszabb távon. Személyes véleményem szerint, akkor is teljes lutri lenne a karaktere ha Jézusi tulajdonságok tömkelegét produkálna minden egyes találkozáskor. 1 és fél hónapig bármit el tudnak játszani emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!