Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 25 körül lányok, sok jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 körül lányok, sok jó élményetek maradt meg az eddigi párkapcsolataidból?

Figyelt kérdés
2022. júl. 29. 11:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy jó párkapcsolatom volt, azóta is őt sírom vissza. Minden másba meggondolatlanul ugrottam bele.
2022. júl. 29. 11:26
 2/7 anonim ***** válasza:

2 volt összesen. Az első srácot nem szerettem, szárnypróbálgatás volt. Az ember elhiszi, hogy elég, ha a srác rendes, a többi majd alakul, aztán kiderül, hogy ez így önmagában nagyon kevés. De vele is vannak jó emlékeim. A párommal sok jó és sok rossz emlék van, 8 év alatt sok minden volt. De összességében pozitív ez is, ha mérlegre teszem.

Mondhatom azt, hogy igen :)

2022. júl. 29. 11:31
 3/7 anonim ***** válasza:
21 vagyok, nem maradtak jó emlékek.
2022. júl. 29. 11:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Voltak srácok, akik nagyon jól bántak velem, csak akkor még nem tudtam értékelni, nem akartam elköteleződni.

Olyan nem volt, aki hanyagolt volna vagy rosszul bánt volna velem, mert ilyenekkel össze se jöttem soha. Szóval alapvetően jó emlékeim vannak, csak a szerelem érzete maga hiányzott nálam általában.

2022. júl. 29. 11:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem sajnos nem. Az összes kapcsolatom kudarc volt. Nem is keresek már párkapcsolatot, jobb így.
2022. júl. 29. 11:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Csak a legfőbb érzések maradtak meg

Első pasimból hogy extrém helyes, vonz engem mint a mágnes, kb csodálattal bámultam őt mindig. Hatalmas szerelem volt.

A kovetkezo 2 vagy 3 pasimbol legfőképpen a biztonságérzés maradt meg, én diák voltam ők meg jofomran eltartottak, nem kértek semmibe soha (3-4 éves kapcsolatok voltak)

A későbbi párkaocsolataimbol az maradt meg hogy súlyos megfelelési kényszereim vannak a párjaim mellett es akkor sem vagyok jo akkor sem akarnak elvenni.meg ilyesmik.

Még később már lesz.rom alapon vagyok kapcsklatokban és ezekben vannak élményeim meg élet. Tehát amikmaradando emlekek hogy mennyi mindent csináltunk mennyi mindenen nevettünk vagy kaptunk sírósröhögőgörcsöket, vagy hogy napomta hallom hogy szeretlek imádlak és naponta kapok öleléseket, meg ilyenek:)

2022. júl. 29. 11:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen. És sokat fejlődtem a párom/exeim mellett. Sok leckét megtanultam az emberi kapcsolataimra vonatkozóan is.
2022. júl. 29. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!