Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? Olyan más vagyok, mint ő...
Haverok vagyunk, közös társasággal lógunk, de vele vagyok a legközelebbi viszonyban, őt ismertem meg először a társaságból. Mindig ment a csipkelődés, kedvelem a személyiségét és ezt egyszer mondtam is neki. Azt hiszem, innentől kezdve valami kicsit megváltozott, meghívott kajára, kedvesebb lett velem. Aztán később, mikor megint együtt volt a társaság, kettesben hagytak vele a haverjai. Megölelt, cirógatta a vállam. Nagyon jól esett.
Én most teszem neki? Annyira mások vagyunk. És magamról sem tudom, hogy mit érzek. Mostanában olyan, mintha nem merne a közelemben olyan felszabadult lenni, mint régen. Félek, hogy annyi a barátságnak, de közben én is zavarban vagyok a közelében.
Nem tudom, mit tegyek. (20/l)
Ha egy nő kérdez, akkor kb minden kérdésre az az univerzális válasz, hogy igen, a srác meg akarja bhaszni. Tökmindegy, hogy sokat beszél, vagy keveset, cirógatta, vagy a haját húzta, hogy barátok vagytok-e vagy ellenségek.
A srác ilyen meg olyan? Meg akar bhaszni. Pont.
Ne agyald túl.
Egy igazi barátság akkor sem megy tönkre, ha közben más is alakul kettejük között. ;-) Mondjam azt, hogy az a lány, akivel 8 éve majdnem összejöttem, mai napig a legjobb barátom? Nyilván a szerelmi vonzalom elmúlt, azóta neki is van már komoly kapcsolata, meg nekem is, de még mindig barátok vagyunk. Sőt, tudunk egymás magánéletéről, és amiben tudjuk, segítjük egymást. Az, hogy volt egy más jellegű "kitérő" az életünkben, miért kéne, hogy kizárja a barátságot?
Hogy mit csinálj? Attól függ, hogy érzel. Ha szimpatikus, akkor randizgassatok, aztán ha szerelmesek lesztek, akkor járjatok. Ha nem, akkor meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!