Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra megfogja tenni vagy higgyek neki?
A jelenlegi párommal 2 hónapja vagyunk együtt és egy bulin keveredtünk össze az exe mellett beszélgettünk mert szakított vele rá 1 hétre összektöztünk azt mondta nem beszél az exével de egyszer lebukott és megígérte több ilyen nem lesz nem beszélnek aztán lebukott 2x 3x is volt hogy ott alust vagy amíg ki nem mondtuk hogy együtt vagyunk még magához is felhívta. Nem rég kiderült hogy órákat beszélgettek majdnem mindennap és hiányzott neki. Én beühödtem mert nem hittem volna mert velem nagyon aranyos és cuki.
Viszont szakítottam vele
2 nap után visszakönyörögte mgát és megbocsájtottam azóta nem beszélnek és sokat változott de félek hogy ez a megcsalós sunyiskodó hajlam hogy hazudni fog megmarad és nem tudom mi legyen most nagyon édes de elhihetem hogy több ilyen nem lesz sok kapcsolatában megcsinálta ezt.
A lány 25 én 30
Még nem jatszották le teljesen a kapcsolatot, ugy nez ki van még mirol beszelgetniuk..
Kidobnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!