Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha valaki 10-15 évvel idősebbekre bukik vagy esetleg van párja?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Légy szíves komolyan válaszoljatok. Mostanában azon gondolkodtam, mennyire problémás avagy sem, ha inkább a nálam idősebbek (25-30 év körüliek) jönnek be. Szerintetek ez mennyire, milyen körülmények között elfogadható? Próbálkoztam régebben velem egykorúakkal ismerkedni, de valahogy mindig az idősebb korosztály vonzott, velük érzem/éreztem jobban magam beszélgetések során is.

18/F

2022. júl. 18. 19:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27%
Unpopular opinion, de én még az 5 év korkülönbséget is sokallom. Akkor is, ha a férfi az idősebb. A 10-15 évet meg egyenesen nem értem. Az már konkrétan más generáció (a 15 év). Ennyi nem kell ahhoz, hogy valaki érettebbet szedjen össze. Ráadásul tök mást is akartok az élettől, ritkán működik...
2022. júl. 18. 19:20
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ment a zöld kéz.
2022. júl. 18. 19:23
 3/12 anonim ***** válasza:
36%

1-osztom a véleményed.

Nekem sosem tetszettek az idősebb férfiak. Mindig velem egykorú párom volt +- max egy év. Szerintem ebben a korban nagyon sokat számít a korkülönbség, tudom, most azt hiszed magadról, hogy te érettebb vagy, mint a többi 18 éves lány, de mindenki ezt hiszi magáról.

Szerintem egy 25-30 éves férfi nem tud komolyan venni egy ennyi idős lányt, épp csak most lettel nagykorú.

25N

2022. júl. 18. 19:26
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

#3: A kérdező fiú :)

Egyébként szerintem nem gond, miért lenne az? Ne másoknak akarj megfelelni, amikor párt választasz. A lényeg, hogy neked, illetve a párodnak megfeleljen, minden más nem számít. Működhet egy ilyen kapcsolat jól is és kevésbé jól is, ha megvan az összhang, akkor lehet nagyon jó.

2022. júl. 18. 19:39
 5/12 anonim ***** válasza:
73%

Nekem kiskorom óta a nálam 9-10 évvel idősebb férfiak jönnek be! :)

L28

2022. júl. 18. 19:55
 6/12 anonim ***** válasza:
5%
"Egyébként szerintem nem gond, miért lenne az?" Talán mert egy iskolás gyerek nem partner az anyja korúnak, vagy apja korúnak ha meleg a kérdező. Sem szellemileg, sem tapasztalatban nem lesznek soha egy szinten, nem egyenrangúak.
2022. júl. 18. 19:56
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, érdekes volt olvasni őket:) Mindenkinek zöldet nyomtam.
2022. júl. 18. 19:58
 8/12 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem esélytelen, ha lány lennél, más lenne a helyzet, de a 25-30as csajok extrém ritkán jönnek össze egy tini fiúval...

Bő 10 éve, 22 évesen egy 24 éves lánnyal ismerkedtem meg egy buliban. Kb. az összes barátnője fúrt, hogy milyen gáz már fiatalabb hapsival összejönni.

Amúgy tényleg fura, ha a nő már dolgozik, te pedig még tanulsz.

34F

2022. júl. 18. 20:09
 9/12 anonim ***** válasza:
73%
#6: Egy 18 éves fiúhoz képest egy 25-30 éves nő még nem anyja korabeli. Értem, hogy neked ez nem fér bele, de másnak meg igen. Nem vagyunk egyformák, láttam már én is ilyet, jól működött.
2022. júl. 18. 20:11
 10/12 anonim ***** válasza:
79%

Én apakomplexusos voltam és volt 2 20+ párom....utólag azt mondom soha többet.

Most 49 vagyok de nem tudnek elkepzelni sokkal fiatalabb párt...esetleg meg -5 beleférne mert amugy 42nél nem néznek többnek soha. De az is igaz hogy én lélekben sokkal fiatalosabb lazább vagyok és egy 50es pasi sokszor tök öregnek hat mellettem...de a Párom 49 szóval most igy jó :-)

2022. júl. 18. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!