Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetetek is úgy van hogy a tőlünk genetikailag távolabbb álló embereket inkább látjuk szebbnek, mint akikkel hasonló a genetikánk? Én ezt vettem észre magamon, de lehet hogy más ezzel nem igy van. 31 f
Figyelt kérdés
Gondolom azért alakult ez ki, hogy lecsökkenjen a genetikailag öröklődő betegségek előfordulási aránya.2022. júl. 17. 09:24
11/13 anonim válasza:
Szerintem is így van, inkább vonz az eltérő. Másokon is ezt látom, és magamból is kiindulva: egyszer volt, hogy olyan lánnyal próbálkoztam, aki arcvonásra és alkatra eléggé hasonlított rám, de hiába volt tök szimpi, sehogy sem tudtam hozzá külsőleg vonzódni, "bzg mintha egy testvéremet látnám"
12/13 anonim válasza:
Átlagos árnyalatú a bőröm, barna haj, barna szem. Számomra az afroamerikaiak, ázsiaiak, arabok egyáltalán nem vonzóak külsőre. Arabok még csak-csak, de ott meg nem tudok elvonatkoztatni a kultúrájuktól, soha nem jönnék össze velük, ha csak nem 3-4 generáció óta itt él és esze ágában nincs vissza menni.
A szőke, nagyon világos bőrű férfiak sem jönnek be.
Csak a"klasszik" barnás hajú/szemű férfiak mint én.
Úgyhogy nálam nem igaz:)
13/13 A kérdező kommentje:
Fele-fele arányban látom itt a véleményeket.Érdekes egyébként ez a dolog, ki kihez vonzódik, belénk van kódolva szerintem, ha nincs meg az a szikra, akkor mindegy igazából, hiába próbálkozol, nem lesz belőle jó kapcsolat.
2022. júl. 17. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!