Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert csinalja ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinalja ezt?

Figyelt kérdés

Az exemmel par napja szakitottam, azota a baratnomnek es a legjobb fiu haverjanak (aki nekem is a baratom) elhord minden kuvanak pedig semmi oka nem lenne ra, es mondogatja hogy megbanta h velem osszejott. De meg a szakitas rendes okat sem tudom. Elvileg megunta a kapcsolatot (legalabbis ezt mondta a fiu baratom) en meg szakitottam. Mindketten fiatalok vagyunk es 2 honapig voltunk egyutt:)) nem volt szex

Negativ kommenteket legyszi mellozzetek most nagyon nincs hozza lelki erom

Koszonom ha vegig olvastad:))

2022. júl. 12. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Gondolom az volt a gond, hogy nem volt szex.

Nem kapott meg és megunta. Most meg ez miatt hord el mindennek mások előtt.

Ha engem kérdezel nem kár az ilyenért.

2022. júl. 12. 21:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Te szakítottál, ő nem viselte jól és könnyebb neki inkább téged szidni és mérgesnek lenni, mint szomorkodni. Ha nincs rá oka, akkor ez elég gyerekes, de próbáld meg nem magadra venni, ne foglalkozz vele. A közös barátoknak el tudod mondani a te verziódat.
2022. júl. 12. 21:27
 3/4 A kérdező kommentje:

Nagyon fiatalok vagyunk a szexhez. Egyikonk sem akarta. Mindkettonk szuz

Koszonom a valaszokat

2022. júl. 12. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Gyerek még, most meg sértett is. Ne foglalkozz vele.
2022. júl. 13. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!