Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret vagy nem? Nem én kellenék neki?
25 éves vagyok, a párom 35. 2 éve vagyunk együtt. Kezdetben nagyon támogató volt, végig mellettem volt az egyetem alatt, amikor az első munkahelyemet kerestem. Kb 4 hónapja kezdődött ez a nemtörődömség. Úgy tudom elmondani, hogy nem érdeklem. Nem tudom mi változott, mert én nem. Edzeni járok, sminkelem magam, imádok öltözni (főleg neki). De olyan mintha nem látna már érdekesnek, szépnek. A munkahelyemen a férfiak próbálnak flörtölni, szeretnének randira hívni. Neki meg nem kellek most (vagy már).
Az utóbbi hónapban már fogytam is, pedig vékony vagyok és rosszul is alszok. Észrevette a környezetem is hogy van valami.
De akkor miért nem mondja meg? Olyan nő vagyok, aki ad magára és nagyon fáj hogy nem érdeklem.
Mit csináljak? És ő ezt miért csinálja?
Nem hiszem, hogy mindig a külső lenne az oka ennek.
Beszélj vele!
N 30
Vége a kezdeti ködnek, ő ilyen. Megvan a partner, biztos a kapcsolat, akkor is, ha ő nem tesz érte. Nem csak egy embernek kell érte tenni.
Rosszabb esetben meg rád is unt, a gyanusítgatással meg magából indul ki és ő jár félre.
Megjegyzem, h a féltékenység àltalàban sajàt probléma kivetítése.
Nem b-sz félre véletlenül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!