Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeret vagy nem? Nem én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret vagy nem? Nem én kellenék neki?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, a párom 35. 2 éve vagyunk együtt. Kezdetben nagyon támogató volt, végig mellettem volt az egyetem alatt, amikor az első munkahelyemet kerestem. Kb 4 hónapja kezdődött ez a nemtörődömség. Úgy tudom elmondani, hogy nem érdeklem. Nem tudom mi változott, mert én nem. Edzeni járok, sminkelem magam, imádok öltözni (főleg neki). De olyan mintha nem látna már érdekesnek, szépnek. A munkahelyemen a férfiak próbálnak flörtölni, szeretnének randira hívni. Neki meg nem kellek most (vagy már).

Az utóbbi hónapban már fogytam is, pedig vékony vagyok és rosszul is alszok. Észrevette a környezetem is hogy van valami.

De akkor miért nem mondja meg? Olyan nő vagyok, aki ad magára és nagyon fáj hogy nem érdeklem.

Mit csináljak? És ő ezt miért csinálja?

2022. júl. 5. 21:36
 1/7 Luna.F. ***** válasza:
0%
Én arra gondolok, hogy ellaposodhatott kicsit a kapcsolatotok. Ha én lennék a helyedben, megpróbálnék új szint vinni bele. Szerveznék közös programokat, mindenképp olyanokat, aminek örülne, ahova szívesen elmenne (olyanokat is, amiket adott esetben én nem feltétlenül élveznék). Próbálnék kicsit jobban odafigyelni rá, kedvében járni. Pl. a kedvenceit főzném. Illetve szerintem sokat dobna a dolgon, ha vinnék egy kis pluszt, mást, új dolgot az ágyba. De csak olyat, ami neked is oké… mindenképp éreztetném vele, hogy fontos nekem…
2022. júl. 5. 21:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá.
2022. júl. 5. 22:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy mindig a külső lenne az oka ennek.

Beszélj vele!

N 30

2022. júl. 5. 23:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Kérdeztem már tőle és nem ad normális választ. Sőt, még ő a féltékeny. Volt olyan, amikor ezen nagyon összevesztünk, mert azzal gyanúsított, hogy megcsalom és konkrét személyt mondott. Amikor közelíteni akartam felé, eltolt magától hogy ez színjáték a részemről. De azért ezt nem hozza fel napi szinten. Lehet nem is ez a baja.
2022. júl. 5. 23:31
 5/7 Luna.F. ***** válasza:
0%
Mutasd ki, hogy szereted és hogy csak ő van neked. Szerintem csak kicsit langyosodott a kapcsolatotok. Fent írtam, szerintem mivel tudod őt visszakapni, visszahozni … neked is bele kell tenni időt és energiát egy kapcsolatba, és igen, folyamatosan kellenek új impulzusok! Tedd oda magad!
2022. júl. 6. 03:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Vége a kezdeti ködnek, ő ilyen. Megvan a partner, biztos a kapcsolat, akkor is, ha ő nem tesz érte. Nem csak egy embernek kell érte tenni.

Rosszabb esetben meg rád is unt, a gyanusítgatással meg magából indul ki és ő jár félre.

2022. júl. 6. 07:35
 7/7 Noren1989 ***** válasza:

Megjegyzem, h a féltékenység àltalàban sajàt probléma kivetítése.

Nem b-sz félre véletlenül?

2022. júl. 6. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!