Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz erről az esetről?
Van egy pasi akivel megismerkedtem kb egy hónapja.
Rengeteg időt szántunk egymásra, viszont még nem tudtunk találkozni.
Lényegében mostanában elvállalt egy olyan munkát ahol kidolgozza a lelkét is, legalábbis én ezt látom rajta.
Nemsokára vége van ennek és utána tudunk találkozni.
Úgy érzem még a sok munka mellett is fáradtan is velem foglalkozik sokszor és én ezt értékelem.
Úgy bánok vele majd ha lesz ideje akkor ír vagy hív.
Mostanában lecsökkent nagyon a kommunikációnk, nagyon nincs jól, de nem is nagyon zavarom, egyszer napközben írok neki, próbálok érdeklődni felőle de utána hagyom is vagy épp próbálok kis erőt adni neki, de megadom neki a teret és békénhagyom.
Igazából mikor korábban is beszéltünk erről mondta hogy ez neki pozitív dolog hogy ilyen vagyok.
Viszont nem volt még hosszútávú kapcsolatom és nem tudom hogy mennyire jó-e az hogy megadom neki a lehetőséget mindenre, adok neki távolságot és nem piszkálom.
Nálam ez akkor szokott előfordulni ha ilyen vagyok, mikor látom, hogy a másik fél is ugyan úgy értékel és foglalkozik velem.
De amikor úgy érzem nem úgy foglalkozik velem a másik akkor megpróbálok erről beszélni vele aztán sokszor erről megy a veszekedés, hogy de neki nincs ideje.
Igazából szerintem akkor jogos a hisztim, mert akkor elég egyoldalúnak éreztem a dolgokat amit jó hosszú idő után tudtam csak lezárni.
De itt az a kérdésem, hogy mit gondoltok arról, ha valaki úgy viselkedne veltek hogy nagyobb távolságot ad nektek?
Ez személyiség és hangulat kérdése. Én imádom ha a nyakamon lógnak és éjjel nappal csipog a telefon, de az egyedüllétre is szükségem van, valamint arra, hogy ha társaságban vagyok és a párom nem tudott eljönni velem, akkor ne hivogasson minden öt percben. És legyen kommunikálva az, ha a másiknak van egyedültöltött időre szüksége, ne pedig véletlenszerűen eltűnik egész napra és nem tudom, hogy társaságban van vagy valami baja esett. (Ilyen tekintetben túlféltős vagyok, de ezt el kell velem viselni.)
Sajnos ezt csak vele tudod tisztázni. Ideje lenne egy találkozónak köztetek, nincs annyi munka a világon, hogy egy nekem tetsző emberrel ne akarjak találkozni.
#1 Miért lenne ebből baj?
Kérlek kifejtenéd?
#2 Én is szeretnék vele mindig beszélni, nagyon hiányzik, de próbálom magam visszafogni és elfoglalni magam mással.
Most úgy érzem ebben az időszakban nem is lenne jó ha zavarnám, mert így is nagyon feszült.
Pár nap van csak hátra utána már tudunk találkozni nyugodtan.
Igazából nincs probléma nem azért írtam ki a kérdést, csak mégis érdekel, hogy ezt a helyzetet ki hogy látja.
Nincs nagy távolság közöttünk, elég jó az összhang is és ugyan úgy vágyunk egymás társaságára, csak most a sok munka nagyon leszívja az látszik is rajta hogy ez a problémája, de mint írtam utána mindenképpen minél előbb talizunk.
Tehát megoldjuk a dolgokat, csak simán feltettem egy kérdést ki hogyan látja ezeket a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!