Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kinek meddig tartott a rózsasz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek meddig tartott a rózsaszín ködös időszak ,mikor hajnalig tartó cseteléssel egymást elárasztottátok a szerelmetekkel?

Figyelt kérdés

Lassan fel eve eggyutt vagyunk . Sajnos tavkapcsolatban .

Az elejen nagyon kozel alltunk egymashoz ejjel nappal folyamatosan beszelgettunk . Most ez annyira mar nem jellemző .

Attol felek hogy mar nem is szeret ugy.. most tervezunk osszekoltozni es felek nehogy rosszul suljon el a dolog .

De lehet mar az van kihatassal ra hogy tavkapcsolatban vagyunk es csak hetvegenkent jobbik esetben tudunk találkozni ezert sok vitank volt mert o mar nagyon akarta h menjek en meg probaltam kicsit huzni az idot h megismerjem jobban .

Én 23 eves vagyok (horoszkóp szerint halak /nő) ő 30 eves (horoszkóp szerint szűz /ferfi)

2022. júl. 1. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Nekem ilyen nem is volt egyik kapcsolatomban se. Tudatosan,fokozatosan épült ki,de inkább szeretet formájában.
2022. júl. 1. 19:54
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Talán egyszer volt ilyen, az elég sokáig tartott, a kapcsolat végéig majdnem. Az viszont magában nem volt hosszú életű.
2022. júl. 1. 19:54
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem volt ilyen időszak
2022. júl. 1. 20:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
fél évig kb
2022. júl. 1. 20:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Pár hónapig. Részemről tarthatott volna tovább is, csak közben kiderült, hogy mások kedves szavait is örömmel fogadja...
2022. júl. 1. 20:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Semeddig. Nem vagyok az a masik myakaban lihego fajta!
2022. júl. 1. 20:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kb 3 hónapig. Utána csitulnak a dolgok.
2022. júl. 1. 21:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Kb 5-6 honap
2022. júl. 1. 21:44
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Semeddig. Egyikünk sem ez a típus. ☺
2022. júl. 1. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!