Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha tetszik egy nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha tetszik egy nő, aki az anyám lehetne?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és nagyon bejön az egyik kolleganőm, aki 52 éves. Nincsen férje, szóval elméletben lehetne esélyem nála, de gondolom nem kezdene ki olyan sráccal aki a fia lehetne. Szerintetek? Hogyan tudhatnám meg, hogy akar-e valamit tőlem? Én kapcsolatra is nyitott lennék vele, de ha csak szex jönne össze az is jó lenne.

2022. júl. 1. 12:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia, félve kérdezem meg,de volna kedved valamikor meginni velem egy kávét?

Egy 52éves nő már pontosan tudja,hogy mit akarsz ezután,ha belemegy lehet pár alkalommal jól erzitek magatokat,de hogyha beleuntok akkor nem lesz kellemetlen a munkahelyen?

Nem véletlen mondják,hogy házinyúlra nem lövünk..

Mindenesetre menj oda hozzá és beszélgessetek. Ezzel soha nem leszel kevesebb, egy ilyen tapasztalt nő olyan tanácsokat tud adni amit álmodban nem gondolnál. Én 30vagyok és az 50éves egyedülálló szomszéddal járunk össze. Egyedül vagyunk, ő is dolgozik mindig, nincs ideje és igénye sem egy kapcsolatra, így viszont átmegyek jól érezzük magunkat és mindenki megy a dolgára.

2022. júl. 1. 13:24
 2/3 anonim ***** válasza:
mai világban ez nem gond.
2022. júl. 1. 14:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Megpróbálni mindenképpen meglehet, mert nagyon sok 40-50 körüli idősebb nő, kedveli a fiatal férfiakat.

Nem tudni, hogy ő melyik csoportba tartozik.

Lehet, hogy bejön neki a dolog, de akkor vigyázz, mert úgy kicsavar, hogy reggel nem találsz haza.

2022. júl. 2. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!