Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ha választhatnátok, melyik nő kellene barátnőnek?
Jenny adatlpja:
Illusztrált külső:
- Iskolai végzettség: Anglisztika.
- az életben törtető, akaratos ember
- hamar kiborul, nehezen bocsát meg
- túlságosan fontos neki a luxus
- szexben mindent bevállal
-------
Vilma adatlapha:
Illusztrált külső:
- Iskolai végzettség: 8 általános + bolti eladó OKJ
- visszahúzódó ember, aki a másik érdekeit nézi
- könnyen megbocsát
- nincsenek nagy igényei a kényelmet illetően
- a szexben kissé konzervatív, nem megy bele mindenbe

Jenny egy büfé szakot végzett pitsa. Vilma nem szép, de legalább olyan szakmája van hogy nem kell eltartani. A többi alapján is könnyebb lehet vele az élet
Vilma

Vilma nagyon szimpatikus, nagyon szívesen járnak vele.
23F

A második lányt nem csak én mutattam itt példaként az oldalon, hanem úgy emlékszem, más is. Szóval akik kommentelnek itt, azok talán láthatták már. Tehát illett is már egy nevet adni neki, így találtam ki a Vilma nevet, ami szerintem passzol hozzá.
Mindenesetre meglepő számomra Vilmának a népszerűsége. Bevallom, nem számítottam arra, hogy Jenny-vel ilyen szoros lesz a verseny. Valahol örülök is neki, és szerintem jó ötlet volt kiírni ezt a szavazást. Ez azt mutatja ugyanis, hogy van igény egyszerűbb lányokra is.
Még annyit hozzátennék, hogy Vilmában szerintem több van. Most egy olyan 10/5 a kép alapján. De egy szépségszalonban a profik szerintem fel tudnák húzni idővel egy 10/7-es szinte is őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!