Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik! Ha választhatnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ha választhatnátok, melyik nő kellene barátnőnek?

Figyelt kérdés

Jenny adatlpja:

Illusztrált külső:

[link]

- Iskolai végzettség: Anglisztika.

- az életben törtető, akaratos ember

- hamar kiborul, nehezen bocsát meg

- túlságosan fontos neki a luxus

- szexben mindent bevállal

-------

Vilma adatlapha:

Illusztrált külső:

[link]

- Iskolai végzettség: 8 általános + bolti eladó OKJ

- visszahúzódó ember, aki a másik érdekeit nézi

- könnyen megbocsát

- nincsenek nagy igényei a kényelmet illetően

- a szexben kissé konzervatív, nem megy bele mindenbe

2022. jún. 27. 13:32
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
#20 Micsoda?🤣
2022. jún. 27. 18:12
 22/32 anonim ***** válasza:
91%
Vilma jobban bejön, a többit meg nem nézem. Tudom nem ez a férfiak zsánere, le lehet pontozni.
2022. jún. 27. 18:30
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Jenny egy büfé szakot végzett pitsa. Vilma nem szép, de legalább olyan szakmája van hogy nem kell eltartani. A többi alapján is könnyebb lehet vele az élet

Vilma

2022. jún. 27. 18:48
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
Pont a lényeg marad ki. Mekkora dudái vannak Vilmának? Mert a Jennyé az a pofánkba van tolva, de a Vilmáét honnan tudjuk hogy mekkora? Ha nagyobb mint a Jennyé akkor nyilván őt választanám, nem baj ha konzervatív, majd idővel szépen beleszokik a mellszexbe, análba, öklözésbe, mindenbe. Ha csak 8 általánosa van akkor olyan hatalmas mélyen szántó beszélgetéseket úgysem tervezne vele senki, de ez sem gond mert több idő maradna qrogatni. Ha az ember kicsit ráunna akkor sincs baj, nyugodtan lehet agyba-főbe csalni pl. a postáskisasszonnyal, a kolléganővel, legjobb barátnőjével, hiszen jó asszony módjára mindent megbocsát. Mivel nincsenek nagy igényei a kényelmet illetően ezért nyugodtan lehet strapálni, mos, takarít, vagy épp elvan egész nap a konyhában a kisszéken üldögélve sütögetés közben amíg én horgászat címén éppen moslékrészegre iszom magamat a tóparton, tópartokon. Most hogy ezt így végiggondoltam el is venném feleségül. Persze azért kezelgetném mellette a Jenny jányt is.
2022. jún. 27. 19:42
 25/32 anonim ***** válasza:
91%
Egyik sem normális nő!
2022. jún. 27. 20:33
 26/32 anonim ***** válasza:
84%

Vilma nagyon szimpatikus, nagyon szívesen járnak vele.

23F

2022. jún. 27. 21:43
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
járnék*
2022. jún. 27. 21:43
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Egy nőben a figyelmesség, odaadás, gondoskodás, kedvesség, és a hűség a lényeg. Más nem számít. Én így vagyok vele. Tehát egyértelműen Vilma.
2022. jún. 27. 21:46
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
Hehehe milyen álszentek vagytok.
2022. jún. 27. 22:33
 30/32 A kérdező kommentje:

A második lányt nem csak én mutattam itt példaként az oldalon, hanem úgy emlékszem, más is. Szóval akik kommentelnek itt, azok talán láthatták már. Tehát illett is már egy nevet adni neki, így találtam ki a Vilma nevet, ami szerintem passzol hozzá.

Mindenesetre meglepő számomra Vilmának a népszerűsége. Bevallom, nem számítottam arra, hogy Jenny-vel ilyen szoros lesz a verseny. Valahol örülök is neki, és szerintem jó ötlet volt kiírni ezt a szavazást. Ez azt mutatja ugyanis, hogy van igény egyszerűbb lányokra is.

Még annyit hozzátennék, hogy Vilmában szerintem több van. Most egy olyan 10/5 a kép alapján. De egy szépségszalonban a profik szerintem fel tudnák húzni idővel egy 10/7-es szinte is őt.

2022. jún. 28. 00:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!