Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találom a párom?
Minden kapcsolatom ugyanazon bukik el. Most itt nem fejteném ki, esetleg privátban. Az újabb kapcsolatban is egy idő után ugyanazt a problémát kezdem tapasztalni, kissé más körítéssel. És próbáltam toleránsabb lenni, szemet hunyni efelett, de előbb-utóbb úgyis kibukott a probléma.
Egyszerűen nincs olyan, aki passzolna hozzám, hasonlóan gondolkodna. Ha hasonlóan is gondolkodik, az csak a felszínen egyezik, mégsem beszélünk egy nyelvet a számomra fontos dolgokban.
Magányos vagyok és mint egy társfüggő, kapcsolatból kapcsolatba ugrálok. Pedig csak nagyon szeretném megtalálni én is a boldogságot valaki mellett, mert számomra a család jelentené azt. :(
Jöhet privátban a kifejtés.
A boldogság állapotához pedig szerencsére nem kell elérni nagy célokat. Elég, ha tudatos vagy a helyzeteddel, és tudod,hogy képes vagy elérni a céljaidat. Lehet ügyesen szükségleteket menedzselni. Szóval a problémádat fordítva kell nézni... előbb boldognak kell lenni, egyedül, és akkor leszel alkalmas majd a lárkapcsolatra, családalapítésra.
De kell még a pluszinfó, sokat módosíthat az összképen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!