Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mond el egy 57 éves férfiról, ha rendre fiatalabb nőkkel van dolga?
Figyelt kérdés
32 éves bnő, majd 40 éves bnő...2022. jún. 23. 21:05
11/16 anonim válasza:
#10! Azért ír hülyeségeket az 5-ös mert a harmincas nőket nézi hülyének és könnyű zsákmánynak. Mondjuk bármit írt volna hülyeség lenne, mert 57 éves pasasnak már senki se könnyű zsákmány 😅
12/16 A kérdező kommentje:
11
tudod értelmezni, amit én írtam? megerősítettem, h. beletrafált, mivel ismerem az érintetteket, és tényleg könnyű zsákmányok, sérültek...
2022. jún. 23. 22:32
13/16 anonim válasza:
Mert amúgy egy 57 éves férfinek a vele egykorú 57 éves nőket kellene dugnia? Azok már olyan szárazak lehetnek mint a sivatag. Mindenki él a lehetőségeivel aki teheti. És senki nem a hervadt, elfonnyadt virágot viszi haza ha tud szedni szépet is a mezőn.
14/16 anonim válasza:
Savanyú a szőlő ahogy látom.
Fáj a 50 eseknek, hogy a náluk fiatalabbat választják és fáj a fiatal férfiaknak, hogy egy idősebb elszedi a korosztályukat.
És nem okostojások nem a farkával gondolkodik az ember.
Csak féltékenység van.
15/16 A kérdező kommentje:
13
buta, előbb-utóbb mindenki megöregszik, te is.
remélem, majd lecserélnek.
2022. jún. 24. 09:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!