Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ebben az esetben lehetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben lehetnek érzések?

Figyelt kérdés

adott egy férfi és egy nő.

a férfi kapcsolatban, a nő egyedül.

munka kapcsán ismerkedtek meg, mélyebben el kezdtek beszélgetni mindenféle dologról, megkedvelték egymást.

a férfi közben érdeklődött a nő magánélete felől, van-e vkije.

a nő egyik alkalommal írásban kimondta, h. megszerette a férfit (nem részletezte, hogy emberként vagy férfiként), a férfi viszonválaszában konkrétan nem tért ki erre a "vallomásra", de eléggé feldobódott hangulatban, kedvesen írt...

aztán vmi triviális dolgon összevesztek, kölcsönösen odaszúrtak egymásnak, majd kibékültek, majd pár nap múlva megint keletkezett feszültség, megint összevesztek, és átmenetileg néhány hónapig egyáltalán nem beszéltek.

majd most újra, igaz csak röviden.

itt lehetnek érzések? a férfi sosem kezdett ki a nővel,, a fentieken kívül a nő sem tett-mondott semmi olyat... a balhék ellenére is megint beszélnek.

2022. jún. 18. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem. Ez még csak beetetés idöszak.es az sem biztos hogy egyáltalan rád akar startolni. Egyelőre csak az egoját legyezted.
2022. jún. 18. 18:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a férfi nem igazán szeretne semmit a nőtől, akkor gondolom már lépett volna valamit. Gondolom tetszik az egojának, hogy ennyire oda vannak érte. Azért nőként mondom, hogy tudod azt, hogy kapcsolatban van és szinte szerelmet vallasz neki, hát elég gázos szitu.
2022. jún. 18. 19:01
 3/3 A kérdező kommentje:

2

nem vallottam szerelmet, mert a saját érzéseimmel még nem vagyok teljesen tisztában.

emberileg szeretem, ez világos.

sokat foglalkozott velem, számíthattam rá nehezebb helyzetekben...

illetve mikor átmenetileg lett tavaly kapcsolatom, nem nagyon örült neki, azt mondta, ne akarjak szerelmes lenni, tévút.

2022. jún. 18. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!