Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy 2 randi után úgy érzem, hogy teljesen belészerettem?
Figyelt kérdés
2 randink volt, az első után még nem éreztem semmi extrát a szimpátián kívül, de a 2. után már állandóan rá gondolok, nem tudok aludni sem, enni is kevésbé, és mindig várom, hogy mikor ír már, és nagyon nehéz megállni, hogy én ne írjak neki állandóan. Egyik randin sem volt semmi beszélgetésen kívül, de a 2.-on amikor néha véletlenül kicsit hozzámért, teljesen belebizseregtem. Végignevettük és beszélgettük a randikat, teljesen elszállt mindig az idő. Nincs nagy tapasztalatom randizás terén, mivel eddig egy (hosszú) kapcsolatom volt csak. Ti mennyire szoktatok már ilyen hamar ilyeneket érezni? 25/N2022. jún. 12. 13:57
1/6 anonim 

válasza:

Szerintem ez még csak fellángolás. A szerelem az, amikor minden hibáját és erényét ismered, és azokkal együtt szereted mindenestül.
2/6 anonim 

válasza:

Ő biztos nem ilyeneket irna 2 rndi után🤣
3/6 anonim 

válasza:

Szerintem meg igenis normális. Pont ugyanez történt velem 9 évvel ezelőtt. Azóta is abba a bizonyos srácba vagyok szerelmes.
4/6 anonim 

válasza:

Az ilyeneknél szokott nálam az lenni, hogy a srác nem viszonozza. Szóval én már inkább nem esek szerelembe vagy csak 2-3 hónap után, mert nekem ezekből mindig pofáraesés lett.
26N
5/6 anonim 

válasza:

Teljesen normális, mi is így éreztünk már 1-2 randi után is. 24 éves voltam akkor. Azóta is együtt, 12 éve. Házasság lett belőle;)
Korábban senki iránt nem éreztem még csak hasonlót sem.
36/N
6/6 anonim 

válasza:

Ez a rózsaszín köd :) Ilyenkor persze még inkább a szerelembe szerelmes az ember, de nagyon szép és izgalmas időszak. Drukkolok, hogy mikor megismeritek egymást is beigazolódjanak az álmok és remények és akkor persze, lehet belőle egy mélyebb ragaszkodás, amiben újra és újra felidézhető majd (de már nem fog ennyire magától menni, vigyázni kell rá meg ápolgatni :)). De normális és abszolút ki kell élvezni, egészségetekre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!