Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem én vagyok a párom első szerelme és ő nekem igen?
Figyelt kérdés
Ezt egyszerűen nem lehet feldolgozni vagy velem van a baj? Csak ezen jár az agyam, hogy mást mindig is jobban fog szeretni mint engem és mindig lesz akire gondoljon…tanács?2022. jún. 8. 13:14
11/15 anonim válasza:
Ismerek ilyen csajt aki féltékeny a pasija összes exére, teljesen kivan, hogy nem lehet semmissé tenni, pedig 30 feletti és neki is voltak exei. Bár ő az együttélést is megért lányokra van ki. Szerintem ez amúgy gyermekkori szerethiany miatt alakul ki, Szerintem menj el pszichológushoz és dolgozd fel
12/15 anonim válasza:
Én már nem.is emlékszem az első szerelemre
13/15 anonim válasza:
Te nagyon buta vagy.
Az én férjemnek én vagyok az első, viszont előtte volt több pasim is, néha nyilván eszembe jutnak régről dolgok de egyiket sem szeretem jobban mint a férjem.
Vagy ha ez neked nem tetszik keress magadnak egy szűz pasit (már ha a pasinak nem lesz gond hogy ő nem az első neked...)
25n
14/15 anonim válasza:
Lehet azért nehéz neked mert még nincs exed akin már tul vagy nem tudod milyen érzés ezért azt hiszed h a párod még mindig szereti
15/15 anonim válasza:
Bár azért valljuk be mindenki más milyen van aki nehezen lép tul egy kapcsolaton és van aki tök könnyen tovább lép.Biztos van olyan aki nem tud tovább lépni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!