Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök-e neki?
Figyelt kérdés
Szóval lenne egy olyan helyzet, hogy van egy kolléganőm, aki bejön nekem, úgy hallottam, hogy talán én is neki. Mondták is már nekem, hogy "látom, hogy úgy jóban vagytok", meg hogy "veled nem úgy viselkedik" ha érted. Viszont kicsivel idősebb, mint én és párkapcsolatban van, abban viszont nem olyan boldog meg vmikor mondta is már, hogy neki a boldogság hiányzik. Egy igazi bunkó pasi, néhányszor sírt is a munkában miatta. Sokan mondják, hogy a csaj kibírhatatlan meg ilyesmi, de mikor velem beszélget, mindig olyan normális, más. Pláne, ha csak ketten vagyunk, mikor nincs ott senki, olyankor jókat dumálunk meg sokat vigyorog rám, általában vigyorogni mások előtt is szokott, a többiek előtt nem annyira beszédes velem, mondjuk én sem vele, csak az átlag beszéd. Mikor hozzáérek csak úgy a kezéhez, vállához, hátához (végighúzom lágyan az ujjom a hátán) mindig elmosolyodik, pedig állítólag az ilyeneket útálja. A csaj 7 évvel idősebb, mint én. Szerintetek bejövök-e neki? Vagy hogy közöljem vele, hogy bejön nekem. Tudom, hogy így leirva ez hosszú, de lányok, kérlek segítsetek nekem ebben. Köszi a válaszokat!2022. jún. 7. 13:34
1/7 anonim 

válasza:

A nő boldogtalan és lehet, hogy a beszélgetések közben tudsz valami olyat adni amit otthon nem kap meg. De rossz hírem van. 90 százalék, hogy csak lelki szemetesláda leszel és marad a bunkóval. Nem tudom hány éves vagy, de komolyat nem terveznék a helyedben semmikor egy nálam 7 évvel idősebb nővel.
2/7 anonim 

válasza:

Hány éves vagy? Ezt is fontos lenne tudni.
3/7 A kérdező kommentje:
Én 27,a csaj 34. Meg amúgy amikor a folyosón vagyok, gyakran megakad a szemünk egymáson több másodpercig is (nem azért, mert várja, hogy köszönjek), meg gyakran megdicsér, hogy jó ez a ruhád, az a ruhád, tetszik a ruhád ilyenek.
2022. jún. 7. 14:22
4/7 anonim 

válasza:

Figyi nem akarom elvenni a kedved. Pontosan ugyanebben voltam két hónappal ezelőttig és ugyanezt csinálta az a lány is. Annyi a különbség, hogy ott én voltam idősebb 7 évvel. Ott is kretén volt a csávó elmondások szerint. Köztünk azért zajlott ez a dolog már egy éve amikor, megmondtam neki, hogy akkor maradok az életében ha kikerülök a barátzónából. A csaj tudta, hogy mit érzek és azt is, hogy ha nem lép akkor én lépek le. Nem lépett csak kummantott. Igaziból tök jó egótuning voltam neki. Úgy definiálnám magamat, mint egy lelkiszerető akinek minden kijut egy párkapcsolatból csak a jó részek nem. Nem mondom, hogy ugyanez van, mert nem ismerlek titeket, de ha jót akarsz magadnak akkor nem húzod sokáig ezt a dolgot.
5/7 A kérdező kommentje:
Mivel ne húzzam? Mit mondjak neki? Hogy közöljem vele az érzéseimet?
2022. jún. 7. 14:40
6/7 anonim 

válasza:

A saját idődet ne húzd úgy értettem. Mondd azt amit érzel. Ezt én nem tudom helyetted megfogalmazni. Lehet, hogy kellemetlen és nem is lesz nyitott rá, de sokkal tisztább, mint hónapokig ábrándozni meg hagyni magadat érzelmileg kihasználni ha esetleg erről van szó.
7/7 anonim 

válasza:

Így van, legyen vége az enyelgésnek, és hívd el rendesen randizni. Munka után. Nem kell itt nagy vallomásokat tenni, de lépni kell végre, mert hosszabb távon felemészt ez a helyzet. Valami prograssziót kell csinálni, valahova kell tartania ennek, ami köztetek van. Segíts neki dönteni, hogy melyik irányba 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!