Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
J/ly helyesírási hiba szakítást eredményezhet?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok, és van egy lány akit nagyon szeretek. Mindennél jobban szeretek, szó szerint.
Azonban manapság elég sokszor javít ki j/ly tévesztésekben.
Eskü, hogy igyekszem helyesen írni.... De ez valahogy nagyon a gyengém.
Ez lehet ciki neki?
Lehet szégyel engem?
2022. jún. 6. 16:27
21/25 anonim válasza:
Kapcsolj be helyesiras ellenorzot a telodon!!!!
23/25 anonim válasza:
Én is kijavítom a páromat meg a barátaimat is, ha f/szságokat írnak, egyszerűen zavarnak a helyesírási hibák. De életemben nem gondoltam volna, hogy szakítanom kéne emiatt a párommal, vagy meg kéne szakítanom a kapcsolatomat valamelyik barátommal... Hogy állnék ezzel eléjük? "Tanulj meg helyesen írni, vagy fel is út-le is út?"
24/25 BringaManó válasza:
#14: "én még így tanultam a hetvenes évek végén"
Az érdekes, mert az 54-től 84-ig érvényben lévő 10. kiadás 118. oldalán ezt találom:
"díjaz, díjaztuk, díjazzák"
25/25 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!