Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hagyja el ha közben velem ezt teszi?
Korábban egy fiú próbálkozott nálam, viszont akkor még az előző kapcsolatomat gyászoltam, és ő sem volt az egyértelmű jelek terén a toppon, így nem jöttünk össze. Nekem kicsit úgy tűnt, hogy neki mindegy,csak legyen egy barátnője, mindegy ki, mert az első szembejövő lánnyal aki nyitott volt rá, összejött.
Csak közben velem is elkezdtek alakulni a dolgok. Először chaten kezdtünk el többet beszélni, személyesen is egyre jobb kapcsolatunk lett, elkezdtünk a szájrapuszikat. Mivel kapcsolata van, ezek után volt egy kis bűntudat, és meg is beszéltük hogy leállunk. Ez sikerült is 4 hónapig, amiből 2 hónapon át egyáltalán nem találkoztunk. Amikor újra találkoztunk akkor éreztem hogy izzik köztünk a levegő, újra csókolóztunk. Akkor bevallottam hogy nagyon bejön nekem és ő is bevallotta hogy én is neki, de most nem akarja fenekestül felforgatni a kényelmes életet amit a már kiépített kapcsolata ad neki. Mondta hogy ha a mostani helyzet akkor lett volna mikor bepróbálkozott nálam, azonnal összejöttünk volna. Kicsit fáj nekem a mostani helyzet mert talán szeretem is őt. Amikor nála találkoztunk hogy tanuljunk akkor már testi jelei is voltak a vonzalomnak, láttam hogy öleléstől allt neki és rá is rakta a kezem meg úgy ölelt meg hogy szorosan hozzásimuljak. Végül rá 3 hetre volt egy komolyabb összeveszésünk, majdnem smároltunk, de akkor azt mondta hogy nem hagyja el a barátnőjét mert szereti, engem pedig meg akar barátnak tartani. Ez eléggé rosszul esett és ki is ült az arcomra. Mondtam neki, hogy ha ez így van, nekem csak szenvedés lesz, és akkor lehet minden kapcsolatot el kéne vágni köztünk. Ekkor sarkon fordultam és otthagytam, erre meg jött utánam hogy beszéljük meg és hogy nagyon hiányoznék neki ha eltűnnék az életéből. A vége az lett hogy a szobájában nagyon hevesen elkezdtünk smárolni és mindenféle gondolkodás nélkül az ágyban kötöttünk ki. Ami akkor történt eszméletlenül jó volt. Ha megcsalja a barátnőjét és láthatóan én sem vagyok semleges számára, miért ragaszkodik a kapcsolatához? Szerintetek? Irántam vajon mit érezhet? Ha van egy biztos kapcsolata, tőlem miért nem akar megválni mégsem?
20/L

Szereti a változatosságot, de téged nem szeret. A barátnőjét sem, de valami miatt kötődik. Akár még egy 3. is lehet. Csajozik.
Te vagy a hibás, időben kiszállhattál volna.
Tedd meg most.

Mindkettőtöket szeret gondolom. Mi ezen a nem érthető? A bolygóval van a baj. Hogy az emberek 90%ába beleverik azt a hülyeséget, hogy csak egy szerelmed lehet. Ha hármotok közül egyiknél se lenne ez, akkor már rég együtt lennétek.
Szereti a lányt.
Téged is szeret.
Ezek komoly érzelmek. Más formájúak, de mindkettő eléggé szerelem.
Csak legyetek boldogok. Ja és dobja ezt a hülye 'legyünk barátok' dumát, miközben tudja jól, hogy megdöglik érted.

3. XD
Egyikőtöket sem tisztel, téged gerincre vágott úgy, hogy ügyesen kicselezte a "de neked barátnőd van, így ez nem mehet, én nem olyan vagyok" előadásodat, és lealacsonyított "olyan" lánnyá. A barátnőjét meg hidd el, utánad már nem egyszer megkefélte.
Ez egy f.sz, és rohadtul nem a barátod.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!