Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt az ismerősöm, miután bevallottam az érzéseimet és elutasított?
Bevallottam az egyik ismerősömnek, hogy többet érzek iránta. Neki kb. 2 hónapja lett vége egy 1 éves kapcsolatának. Visszautasított, hogy ő nem szeretne komoly kapcsolatot. Ennek ellenére mégis írogat, kérdezget Messenger-üzenetben, van hogy rögtön válaszol, de aztán napokig nem ír. (Élőben nagyon ritkán futunk össze.) Például a legutóbbi üzenetemre kb. 1 hete nem reagált. Ezzel csak fájdalmat akar okozni nekem, vagy mi a célja?
27/N
Van egy ismerősöd.
Elmondtad neki, hogy többet szeretnél, ő elmondta, hogy ő nem.
És még mindig hozzádszól? Hát ismerősök vagytok, nem? Van hogy jobban ráér van hogy nem?
Csak te szeretnéd, hogy jelentsen valamit, valójában semmit nem jelent. Megmondta, hogy nem érdekled.
Ha nem akarsz vele beszélni, akkor ne beszélj vele, TE, ne azt várd, hogy ő ne szóljon hozzád.
Tuti 27? Nem 17?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!