Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, zavarna titeket ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, zavarna titeket ha a barátnőtök folyton rátok mászna?

Figyelt kérdés

Egyrészt szexuális vágy miatt, másrészt érzelmi okokból.

Zavarna titeket, ha sokszor bújna hozzátok, simogatna, csókolgatna vagy izgatna fel a párotok pár perc alatt?

Mennyire szeretik a pasik az ilyen impulzusokat?

2022. máj. 25. 21:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%

Ez nagyon kellemes, én is szeretem.

Sajnos idáig csak olyan lányokkal találkoztam, akik annyira nem kedvelték ezt, mint én.

Ezzel együtt azért nálam is előfordul olyan helyzet, amikor nem szeretnék közvetlen szexet.

De olyankor is hozzám bújhat, megfoghat... bármi más lehet, csak akció nem.

2022. máj. 25. 23:43
 12/15 anonim ***** válasza:
84%

Én is sokat mászok a páromra (szimpla bújás), ő imádja 😊 Összebújva is alszunk.

Szexben nekem magasabb a libidóm, ez korábban okozott feszkót mert ő stresszesebb és olyankor nem megy neki, igy szex terén már van annyi önfegyelmem hogy megvárom mig ő kezdeményez :-)

2022. máj. 26. 07:08
 13/15 Noren1989 ***** válasza:
16%
Ha nem múlt el 20, akkor ok.
2022. máj. 26. 07:23
 14/15 anonim ***** válasza:
62%
Én megkérném a kezét!
2022. máj. 26. 08:00
 15/15 anonim ***** válasza:
85%
Dehogy zavarna, sőt, pontosan ilyen a barátnőm, és imádom, hogy ilyen. Bújós, ölelgetős, szerencsére mindketten egyformán igényeljük az intimitást, nem csak a szexet. Az meg a hab a tortán, hogy szeret kezdeményezni, "rám mászni".
2022. máj. 26. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!