Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon tetszik egy csaj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy csaj, akinek barátja van, mit tegyek?

Figyelt kérdés
véletlenül ismertem meg, új lány a munkahelyemen. Nagyon szép lány, mindig csinos, aranyos, jófej, olyan kis humoros, szeret csipkelődni. Mindig visszaír, ha írok neki, néha magától is rámír, meg sokszor ebédelünk együtt. Sokszor gondolok rá, pedig most elég sok lány van a közelemben, akiket simán meg tudnék szerezni, de ők valahogy nem érdekelnek annyira, mint a munkatársam. Meg szeretném ismerni jobban, Csak az a baj, hogy van barátja, akivel egyáltalán nem illenek össze, és nem is nagyon beszél róla, de már együtt laknak. Emiatt nem akarok nyomulni, de úgy érzem én is tetszem neki egy picit. Mit csináljak? Nem tudom elkerülni sem.
2022. máj. 16. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:
19%

Ha jobbnak ítél, mint a pasiját, lecseréli őt rád.

De az is lehet, tartalékba tett téged a barát zónába, és a másik srác kell neki.

2022. máj. 16. 21:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Honnan veszed hogy nem illenek össze? Ezt ő mondta, vagy sokat veszekednek? Vagy csak te feltételezed?
2022. máj. 16. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:
63%

".. mit tegyek?"

Mondjuk ne hímr.banckodj.

Tartsd tiszteletben a kapcsolatát és keress olyat, akinek nincs senkije.

De nehéz kérdés..

2022. máj. 16. 21:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"...mit tegyek?"

Semmit.

2022. máj. 16. 21:47
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem veszekednek, de azt már mondta, hogy nincsenek annyira egy hullámhosszon. De igazából ez látszik rajtuk. Normális a palija, találkoztam már vele többször is, de valahogy külső szemmel is látszik, hogy nincsenek harmóniában. És ezt nem csak én mondom. A csajszi ilyen kis vidám, barátkozós, a pasi meg nagyon komor, meg nem is túl barátságos. Nehéz megfogalmazni, de látszik egy pár kisugárzásán, hogy mennyire illenek össze

2022. máj. 16. 21:47
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem csinálok semmi rosszat, nem akarok harmadik fél lenni, meg nem akar gerinctelen lenni a pasival sem. De attól még akarom a lányt :D

2022. máj. 16. 21:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mit ne tegyél! Ha a csaj úgy mégse akar tőled semmit, fogadd el és nehogy lelődd őket mint az a szegedi csávó..mert ő is ilyen gondokkal küzdött.

De viccet félretéve...szerintem ezt tisztázd le a csajjal, hogy ő is hasonlóan érez e irántad, vagy csak barátként tekint e rád stb. Első lépésnek jó lenne, és ha megkapod a választ akkor tudod majd hogyan álltok. :)

2022. máj. 16. 21:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el
2022. máj. 16. 22:02
 9/9 anonim ***** válasza:
68%
Legyetek barátok, ismerjétek meg egymást, találkozzatok munkabeli ürüggyel, aztán ha ez folytatódik felapropózod, hogy a barátja miatt kár, hogy nem lehet köztetek több. A folytatás innen már gyerekjáték.
2022. máj. 17. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!