Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy csaj, akinek barátja van, mit tegyek?
Ha jobbnak ítél, mint a pasiját, lecseréli őt rád.
De az is lehet, tartalékba tett téged a barát zónába, és a másik srác kell neki.
".. mit tegyek?"
Mondjuk ne hímr.banckodj.
Tartsd tiszteletben a kapcsolatát és keress olyat, akinek nincs senkije.
De nehéz kérdés..
Nem veszekednek, de azt már mondta, hogy nincsenek annyira egy hullámhosszon. De igazából ez látszik rajtuk. Normális a palija, találkoztam már vele többször is, de valahogy külső szemmel is látszik, hogy nincsenek harmóniában. És ezt nem csak én mondom. A csajszi ilyen kis vidám, barátkozós, a pasi meg nagyon komor, meg nem is túl barátságos. Nehéz megfogalmazni, de látszik egy pár kisugárzásán, hogy mennyire illenek össze
Nem csinálok semmi rosszat, nem akarok harmadik fél lenni, meg nem akar gerinctelen lenni a pasival sem. De attól még akarom a lányt :D
Hogy mit ne tegyél! Ha a csaj úgy mégse akar tőled semmit, fogadd el és nehogy lelődd őket mint az a szegedi csávó..mert ő is ilyen gondokkal küzdött.
De viccet félretéve...szerintem ezt tisztázd le a csajjal, hogy ő is hasonlóan érez e irántad, vagy csak barátként tekint e rád stb. Első lépésnek jó lenne, és ha megkapod a választ akkor tudod majd hogyan álltok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!