Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Besokallottam, kikészültem, nyitott vagyok bármilyen építő jellegű tanácsra, ha meg van indokolva! Leírom lenn a problémámat, nem lesz hosszú! Mit tegyek? 32/F
Figyelt kérdés
Van egy viszonylag friss kapcsolatom, pár hónapja tart. Az elmúlt években egyedülálló voltam. Ennek egyik oka, hogy nem vagyok jó az ismerkedésben, a másik oka, hogy sok idő kellett ahhoz, hogy nagyjából kiheverjem a szakítást az első barátnőmmel. Csakhogy még mindig nem hevertem ki teljesen az iránta érzetteket, ez a probléma igazából. Nagyon cuki a jelenlegi barátnőm, de minden egyes rohadt éjjel, mikor aludni megyek, az exbarátnőm jár a fejemben. Ott alszik mellettem a barátnőm, és én az exemre gondolok. Képet amúgy nem is merek mutatni a barátnmnek az exemről, hiába kérte, mert az exem sokkal szebb arcú, jobb alakú nő volt, és tuti kihozná a barátnőm önbizalomhiányát. Az éjjeli agyalgásom ellenére amúgy igenis szeretem a barátnőmet, nem akarnám elveszíteni.2022. máj. 9. 21:57
11/15 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy hogy lett vége az előző kapcsolatodnak és hogy kezdődött az új?
Most visszaolvastam. Szóval évekig gyászoltad az előzőt és még mindig nem tudsz elszakadni tőle.
12/15 anonim válasza:
Miért lett vége az előzővel, hogy ennyi idő után sem tudtad lezárni?
13/15 anonim válasza:
Hát azért az is számít, ne legyünk ennyire álszentek. Ez csak annyit tesz, hogy nem egymáshoz valóak a mostani baratnőjével. Értelmetlen akárkit is hibáztatni, egész egyszerűen el kell engedni a lányt, hogy tudjon haladni az életével.
14/15 anonim válasza:
És hogy Te is tudj haladni a Te életeddel.
15/15 anonim válasza:
Megmondom őszintén, nekem az írás alapján az a véleményem, hogy nem vagy szerelmes a mostani barátnődbe, csak hiányzik neked a párkapcsolat adta biztonság meg szerelmesnek lenni. Én inkább elmennék pszichológushoz amúgy, hogy segítsen túljutni az exeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!