Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Reménytelen helyzet? Mi lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménytelen helyzet? Mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

2 éve ismerem az illetőt, a haverok által találkoztunk egy iszogatós estén. Egyértelműen mindketten bejöttünk egymásnak, de akkor találkoztunk először. Utána még beszélgettünk hetekig, de neki alakulóban volt egy kapcsolat, akivel össze is jött. Ezután egy évig nem beszéltünk, majd úgy hozta a sors hogy újból összefutottunk. Akkor is érezhető volt a kémia köztünk, de ő azóta is együtt van a párjával, nemrég össze is költöztek, azonban úgy tudom, hogy nem felhőtlen a kapcsolatuk. A találkozás óta nem bírom a fejemből kiverni, sőt az egy év alatt is rengetegszer eszembe jutott, de párja van. Mit tehetnék? Próbáltam elfelejteni de nem tudom, a találkozás óta meg végképp nem.

26F

2022. máj. 8. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Eleve össze se jött volna a másikkal ha akarna vmit toled. Ez szakitas utan is igy lenne hogy az erosebb him fog kelleni neki, nem te.
2022. máj. 8. 13:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Megoldás lenne ha 1.tudna nyitni feléd, ami eleve kétséges a szerelemtol

És 2. Überellnél nagyon sok masik férfit, azaz jopasi lennél vagány laza aki ugy kell a nőknek.

2022. máj. 8. 13:45
 3/5 A kérdező kommentje:
1-es, engem aznap látott életében először, a párjával meg már hónapok óta találkozgattak.
2022. máj. 8. 13:50
 4/5 anonim ***** válasza:
3# hiszed vagy nem, de ez marhára nem számít;)
2022. máj. 8. 14:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Simán be tud előzni egy jobb hím egy kevésbé jót ennyi előnnyel is.

Sőt kapcsokatban levo nőket is megfognak. En olyanrol is tudok hogy egy nő csak egyszer beszélt egy masik pasival 2 szót, másnap már kidobta a barátját, mert rájött, hogy bőven jobb pasik is vannak.

2022. máj. 8. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!