Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a nők?
Figyelt kérdés
Már 4 hónapja együtt vagyunk
Irok egy tök pozitív üzenetet
Erre ő nem ismerlek nem bízhatok benned
Ott abban a pillanatban mintha belém vágott volna a villám
Után éreztettem vele hogy ezt nem értem és sírok meg minden
És szinte fénysebességel érkezett a millió pusszi
Ez mi a f*sz
2022. ápr. 30. 08:53
1/11 anonim válasza:
Onbizalomhianybol.
Ha egy ferfi neki áll szépeket irni nem merik elhinni sem.
Ha megfigyeled neha egy egy bókra is az a reakcio hogy lehet nem is ugy gondolod, csak mondod, mert ő nem szép meg stb
2/11 anonim válasza:
Én is kicsit ilyen vagyok, de azért nem ennyire konkrétan. xD Beszélj vele, magyarázd el neki érthetően hogy miképpen vélekedsz róla, hogyan látod és hogy mennyire szarul esik amiért ripacskodik. Kicsit elveszed majd a kedvét, de talán érteni fog a szóból...
3/11 anonim válasza:
6/11 Noren1989 válasza:
Kezelik amúgy mentàlis rendellenességgel?
7/11 anonim válasza:
Négy hónap együttlét után egy pozitív üzenetre egy ilyen válasz... Finoman szólva agyi és lelki gondokat feltételez róla. Persze csak ha te normális voltál vele eddig és amúgy nincsenek gondjaitok.
8/11 A kérdező kommentje:
#7 annyi szeretetet és törődést kap tőlem hogy minden nő megirigyelné
2022. ápr. 30. 16:38
9/11 anonim válasza:
Lehet, hogy az a baj. Elég neki? És neked elég, amit te kapsz tőle?
10/11 A kérdező kommentje:
Nekem nem elég
2022. máj. 1. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!