Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az ha egy fiú érzelmes a kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Szeret ölelgetni, puszilgatni, simogatni. Érzelmes típus.2022. ápr. 22. 20:08
1/10 anonim 

válasza:

Én azt tapasztaltam, hogy ez felidegesíti a lányokat. Keresnek mást, férfiasabbat.
2/10 anonim 

válasza:

Attól függ, kinek mi a szeretetnyelve. Akinek az érintések, az biztos örül neki, más meg nem szereti ha ölelgetik. Az érzelmesség szintén egyénenként változó,hogy bejön e vagy sem. Többnyire szeretik a nők, ha egy férfinak mély érzései vannak, de nagyon nem mindegy, hogy ezeket az érzéseket mikor mutatja ki, mert ismerkedés elején inkább taszítja őket, párkapcsolatban meg jobban igényelnék.
3/10 anonim 

válasza:

Ez igazából attól függ, hogy az adott lány milyen jellem és mi a szeretetnyelve.
A barátom például érzelmes és szereti kimutatni fizikai közelséggel (itt most nem a szexre, hanem összebújásra, puszira és hasonlókra gondolok), amit én nagyon szeretek benne, mert én is ilyen jellem vagyok. A nővéremet viszont tudom, hogy zavarná, mert neki ez sok lenne. Egyénfüggő ez is, mindenki másképp szereti kimutatni és másképp szeretné megélni az érzéseit.
26N
4/10 anonim 

válasza:

Van aki szereti, van aki nem. Én szeretem, nagyom jól tud ez esni, de a legjobb barátnőmnek könnyen sok tud lenni.
5/10 anonim 

válasza:

Mert jó dolog ha nagy a szíved, csak abba nem lehet beleülni :)
6/10 anonim válasza:
En se birom az ilyet amit irtal nem kell nekem ilyen nyamnyila fiu
7/10 anonim 

válasza:

A barátom ilyen, és ez nagyon jó.
8/10 anonim 

válasza:

tini korban lehtett ölelgetni a lányokat..pár év múlva meg hirtelen nem?
10/10 anonim 

válasza:

akkor az olyannak jobb ha popoba rakják szárazon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!