Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azóta miért gondolok rá többet?
Egy srác régen udvarolt nekem, de nem jöttünk össze, ő foglalt lett és legjobb haverokként maradtunk fent.
Valami miatt elkezdtem vonzódni hozzá, és ezt észre is vette. Azt mondta hogy szeretne smárolni velem, de a barátnője miatt nem teszi. Amióta tudom ezt a fejemből nehéz kiverni. Pedig nem szakítana miattam a lánnyal.

Ez természetes dolog: írod, hogy elkezdtél vonzódni iránta, és a megjegyzéséből tudtodra jutott, hogy ő is vonzónak talál. Az ember ilyenkor automatikusan továbbkombinálja a dolgokat.
Minden esetre ne flörtölgess vele, nem túl gerinces dolog a barátnője háta mögött ilyet űzni. Igazából már a megjegyzése is átlépett egy piros határt, ha kapcsolatban van. (Csak abba gondolj bele, hogy éreznél, ha te lennél a barátnője, és ő a hátad mögött ilyesmikről cseverészne valamelyik csajszival.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!