Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt ?
Figyelt kérdés
Van egy srác, elhivott januárban randizni akkor nemet mondtam (aznap szakitottam exemmel)
Azóta rengeteget találkozunk baráti társaságunk által és próbálkozom nála de nem adja meg magát...mindig annyit mond hogy ha akkor nem mondok nemet ki tudja hol tartana a kapcsolatunk.
Ha rá kérdezek akar e valamit vagy hogy randizunk e azt mondja nem tudja és hogy türelem.
De közben látszik rajta hogy totál odáig van értem,minden apró jel és Gesztus,ahogy beszél velem minden erre utal.
És mégsem történik semmi.
Felhiv néha beszélünk,de nem hív randira semmi.
Hagyjam inkább?
Vagy várjak ?
2022. ápr. 15. 19:19
1/4 anonim válasza:
Hagyjad inkább. Sose fogja megbocsájtani, hogy elsőre nemet mondtál. Ha akkor igent mondasz, mar a szakításon is túllenétek.
2/4 anonim válasza:
Hogy próbálkozol? Nyíltan vagy csak utalgatsz vagy mit csinalsz pontosan?
3/4 anonim válasza:
Ő maga sem tudja, hogy mit akar tőled. Bizonytalan.
4/4 A kérdező kommentje:
#2#3: én is ezt gondolom a szívem mélyén és az eszemmel is mert lehet hülyesèget írok de szerintem ő mélyebb érzelmeket táplál én pedig mindig csak húzom az agyát ,viccesen beszólok és a legutóbbi kijelentése után úgy gondolom azt hiszi én csak azt akarok tőle.
2022. ápr. 15. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!