Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők.Mi után szoktátok megállapítani,egy férfi anyagi helyzetét? Mondjuk ha nem látszik rajta,nem úgy öltözködik, nem hord ékszereket.Látszik a viselkedésén? A beszédén? Ahogy gesztikulál?
Megkérdezem, mi a foglalkozása.
Azt hogy értelmiségi, művelt vagy tipik kétkezi melós, két mondat után lehet tudni a beszédstílusából.
A prolik meg azok, akik nagyon majmolják a divatot, be van lőve a hajuk, aranysmuck, nagy óra, logók, egy liter pacsuli, kilógó boka (ez a legújabb trend:)). Lehet ettől persze gazdag, nagy háza, jó kocsija, mert jó szakmája van, de sajnos ez elég messze áll tőlem.
Nem szoktam direkt ezen gondolkodni meg megpróbálni megállapítani, viszont van pár olyan dolog, amiből le lehet vonni következtetéseket.
Pl. ha valami olyan téma szóba kerül, amivel kapcsolatban óhatatlanul eszébe jut az embernek a pénz (pl. költségesebb hobbik), arról hogyan beszél; vagy ha van valami hirtelen jött fizetnivalója, arra hogy reagál. Pl. ha azt látom, hogy a kocsijával van vmi gond, és egy szemrebbenés nélkül, egy zokszó nélkül kifizet egy combosabb szerelői díjat, akkor valószínűleg nem veri az éhkoppot. Viszont ha folyamatosan panaszkodik amiatt, hogy ez mennyire drága, az mennyire drága, a szerelő menjen el a sunyiba az áraival, akkor esélyes, hogy nincs a topon anyagilag (vagy egyszerűen csak a fogához veri a garast, az is opció).
Múltkor pl. voltam egy randin (nem lett belőle aztán semmi amúgy), ott a férfi magától említette meg azt, hogy most lenne annyi pénze, hogy csak úgy kiugorjon Amerikába egy utazásra, és az ne okozzon neki gondot anyagilag. Ilyen apróságokból lehet következtetni dolgokra.
De nem szoktam méregetni senkit azért, hogy jaj, most akkor mennyire lehet pénzes, meg testbeszédből megállapítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!