Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy tanuló (?!)
Figyelt kérdés
7 éve vagyok egy cégnél, ahol foglalkoztatunk hallgatókat is.
Én műszakvezetőként dolgozom itt.
31 éves férfi vagyok, a hölgy 24 éves és foglalt.
Lassan 1 éve nálunk van. Sosem mozdultam rá, elbeszélgetünk hébe-hóba de semmi érdekes.
Szándékomban sem áll hogy azt éreztessem visszaélek a poziciómmal, és rá sem szeretném a "számító" jelzőt aggatni, de beismerhetem hogy eszméletlenül tetszik!
Nyers leszek de hogy a fenébe tegyek le róla?
2022. ápr. 8. 19:58
3/4 anonim válasza:
Ismerkedj mással, ennél nincs jobb tanács.
4/4 nemaRendőrség válasza:
Foglalt. Legyenek elveid, és tartsd magad hozzájuk. Nem nehéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!