Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedhetném fel a tanáromat, ha van barátnője?
Elqúrtad!
Onnatól, hogy Fosbúkon irkálsz, garantáltan nem kezd veled, mert tuti lebukás a csaja előtt.
ALAP, hogy a szeretőt semmi formában nem kötjük magunkhoz, hogy az asszony előtt bebukjunk.
Nyugodtan hajts foglalt pasira, szívességet teszel a barátnőjének, én legalábbis így élném meg, akarnám tudni, hogy a párom megdugna-e tinilányt, aki felajánlkozik neki.
Ne azért legyen már hűséget, mert senki sem teszi szét neki a lábát.
Két eset lehet. Az egyik, hogy kislánynak tart téged, ami a kérdésed alapján nincs is messze a valóságtól, és ezért nem lát annyira vonzónak(lehet nem is vagy az esete?). Sajnos erre kisebb az esély, bár én hiszek benne, hogy vannak normális férfiak, csak kevés.
Másik lehetőség, hogy megdugna, csak fél azért, mert a tanárod, vagy a kapcsolatát félti, vagy bármi.
Úgy tudod csak meg, hogyha nyíltan, kihívóan flörtölsz vele és célzol rá erősen, hogy szívesen lennél vele máshol kettesben. Mivel 19 vagy, ehhez biztos nincs bátorságod, szóval imádd csak csendben:)
30 vagyok, engem nem zavarna ez az egész, mivel úgy látom nem egy kategória vagyunk, nem vetélytárs egy gyereklány, máshogy vagyunk értékesek. Ha a pasi normális, ő is így gondolja, 10 év rengeteg, biztos tudod te is, 10 éve csak 9 éves voltál:)
8as, és miért megalázó az, amit gondol rólad más? Szerintem nem az, biztos veled is előfordult már, hogy a tiéddel ellentétes vélemény alapján gondoltak rólad kevesebbet. Ennek nem szabadna, hogy a te látásmódodon változtasson.. Főleg, hogy ki gondol ilyesmit. Komolyan hitelt adsz annak, amit egy tinilány gondol szerelmi ügyekben?
Egyébként az ilyen férfi igazi mócsing, jó is, hogy jó távol tartod magadtól. Nem a lányra kell haragudni, Még kis tudatlan gyereklányok, hanem arra a mocskos disznóra, aki hűséget fogadott, valószínűleg gyerekei vannak, és képes volt megdugni egy gyereklányt. Fel nem fogom egyes emberek látásmódját. Szerencsétlen kiscsaj, gondolj már bele, amint eléri az általa áhított pasas korát, rá fog jönni, hogy nem ő hálózta be a számára vén fszt, hanem őt használta ki a szemét. Gyereklányok, most mérik fel a határaikat, próbálgatják a dolgokat, a 10+ évvel idősebb embereknek kellene, hogy több esze legyen, és ezt észrevegyék. Lehet, hogy a kislány még annyira sekélyes érzelmileg, hogy kineveti a megcsalt feleséget, de x év múlva meg fog változni a látásmódja, érni fog a személyisége, és rá fog jönni, hogy csak velejéig rohadt embert lehet így "megkapni", és mennyire nem volt rendben az egész. Van, akinek jó 20 év kell, mire rájön. Általában akkor következik be, ha elérik a pasi korát, és majd 35 évesként néznek rá egy kisdiákra, és fel nem tudják majd fogni, hogy láthatta őket szexuális vagy érzelmi partnertnek egy sokkal idősebb ember, mikor ő minden diákot gyereknek fog tartani.
Itt is, bár ez határeset, de 10 év rengeteg ilyenkor, ha 28 lesz a kérdező, meg fog botránkozni azon, milyen kicsik is a 18-19 évesek, szinte még ott a tojáshéj a fenekükön. Nem attól lesznek érettek, hogy komoly kapcsolatot akarnak és olvasnak meg nem buliznak. Nem képesek annyira érettek lenni, mint egy tíz évvel idősebb ember, nagyon, sokkal kevesebb az élettapasztalatuk, egyszerűen nem éltek még annyit, nem történt velük annyi dolog x év alatt.
Mindegy, szóval tökmindegy, mit gondol a tinilány, ő az áldozat abban a "viszonyban" és addig jó, amíg ezt nem látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!