Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, pasik, hogyan tovább?
29/N.
Lassan 8 hónapja van valaki az életemben. Munkánk miatt kevesebbet tudunk együtt tölteni időt.
Mielőtt megismert engem, őt egy nagy csalódás érte!
De ezt el is mondta nekem. Azt is mondta, hogy nem tudja megígérni, hogy mindig velem lesz.
Ahogy teltek a hetek, hónapok azt vettem rajta észre, hogy boldog a társaságomban.
Bemutatott a barátainak. Ha megyünk valahová megfogja a kezem. Meglep, virágot hoz. Aranyos hozzám. Nagyon kedves.
A szex is jól működik.
Mindent meg tudunk beszélni.
Egyszer sem veszekedtünk. Nagyon figyelmes velem. Minden téren tisztel.
Abszolút hűséges vagyok hozzá.
És mivel bízom benne ezért én is úgy hiszem, hogy ő is az.
Amikor nem találkozunk nagyon sokat kommunikálunk.
Nagyon érdeklődő. Nem tellik el úgy nap, hogy ne beszéljünk. Ahogy felkelünk, Munka szünetben,amint haza érünk. Ki mit tevénykedik. Tehát beszélünk.
Én bevalottam neki, hogy szerelmes lettem belé.
Ő viszont nem mondott nekem még ilyet.
Én kimondtam, hogy " szeretlek".
Ő nem!
De azt sem tudom, mondani, hogy csak a szex miatt van mellettem. Mert a viselkedése cáfolja. Amikor együtt alszunk egész éjjel ölel.
Ha filmet nézünk hozzám bújik, puszilgat, simogat. Aggódik értem. Beszámol arról, hogy merre megy, mit csinál.
Közös programot szervez.
Amikor én boldog vagyok valami miatt, vagy örülök valamiért. Észre vettem, hogy a szemei csillognak és fülig ér a szája, azért, hogy én boldog vagyok.
Szex közben mindig oda figyel és meg kérdezi, hogy jó e nekem. Stb.
A viselkedésében azt érzem, hogy érez irántam. De kimondani nem mondta még.
Tudom, hogy csalódott és fájdalom érte. Talán félti magát és nem mer megnyílni jobban.
Vagy több időre van szüksége.
De még soha nem beszéltünk a jövőről. Vagy arról, hogy akkor mi most egy pár lennénk.
Nem merem tőle megkérdezni.
Mert 2 hónapja azt mondta nekem, hogy fontos vagyok neki, nem akar elveszíteni, de ez még nem szerelem.
Nem tudom, hogy mit tegyek.
Félek attól, hogy ha nem szeret már nem is fog meg szeretni.
Nagyon fáj a gondolat, hogy el kell őt engednem. Mert ha eddig nem alakult ki benne a szerelem akkor már nem is fog.
Észre vettem azt is, hogy nem szeret erről a témáról beszélni. Ezért fel sem merem hozni.
Csak ez a bizonytalanság meg nekem rossz.
Várjak? Hagyjam a dolgokat sodródni?
Még nem voltam ilyen helyzetben.
Tudom, hogy csalódott és fájdalom érte. Talán félti magát és nem mer megnyílni jobban.
Meg is válaszoltad, szerintem. Hagyjad, hogy feloldódjon magától.
Ez elég nehéz lehet a számodra...
De még mindig nagyságrendekkel jobb helyzetben vagy, mint én. (2 pasinál minimális kis szikra, ami vissza-visszatér néha. Inkább barátok vagyunk.)
Mindkettő ad bizonyos "jeleket", de inkább HIVATALI kapcsolatok maradnak. Mindenekelőtt azért, mert FOGLALT mindkettőnek a szíve.
SZAKÍTANÉK ugyan, de mindkét illető a LÉTFENNMARADÁSOMAT segíti valamilyen formában (nem, nem anyagilag! Lelkileg.)
2-es válaszoló vagyok.
Szerintem dönts legjobb belátásod szerint. Józan ész vagy az érzelmek hangja erősebb nálad?
Fogjál egy papírt és írd fel részletesen a tapasztalataidat. (A kételyeidet is vesd papírra mindenképpen!) Mi pozitív és mi negatív a számodra, milyen rejtett megérzéseid vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!