Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudok rákérdezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok rákérdezni óvatosan a páromnál, hogy mit érez?

Figyelt kérdés

Úgy, hogy őszinte legyen és nyugodtan elmondja akkor is, ha nem éppen kedvező a válasz?

Nagyon ragaszkodik hozzám, és már csak azért is aztmondaná, hogy szeret, hogy ne veszítse el a biztos pontot, azaz engem.

De engem felőröl ez a dolog, hogy nem érzem részéről azt, hogy szeret, viszont a szavába meg vakon bízok, mert szeretném, hogy szeressen.

Hogyan közelítsem meg a dolgot, hogy legyen esélye annak, hogy elmondja a teljes valóságot, vagy legalább elhint egy-két dolgot ami arra utal, hogy valóban nem úgy szeret, ahogy eddig mondta?

2022. márc. 31. 23:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A szeretet nem egy szó

Hanem pl egy pár meleg kesztyű a hidegben.

Az aorósagokban kellene látnod érezned hogy veled milyen, hogyan viselkedik stb

2022. márc. 31. 23:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, de nem kérdez semmit rólam, nem érdeklődik felőlem a mizun kívül, meg nem reagál a mondanivalómra a kötelező körökön kívül.

Ezek mellett az ő dolgairól rengeteg szó van. Találkozni azt mindig akar, más lányokra állandóan féltékeny.

Ezek tükrében nem tudom elképzelni, hogy engem szeret. Azt tudom elképzelni, hogy egy biztos pontot, egy férfit szeret aki neki mindenben ottvan. De nem engem.

Csak meg szeretnék róla tőle is bizonyosodni ebben, de nemtudom hogy tudnám rávenni, hogy mondja el a való valóságot.

2022. márc. 31. 23:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeret valaki, azt lehet érezni. Te is tudod a választ...le is írtad. Te jobban benne vagy érzelmileg, mint ő.
2022. ápr. 1. 00:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Mutasd be őt egy barátodnak, valami ürüggyel hagy őket kettesben, (leugrassz a boltba, ővele megy locsival egy pár perce útra stb...) a haverod cseverésszen el vele kérdezzen rá. Vagy konkrétan, vagy csak annyit hogy mit érez.
2022. ápr. 1. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!