Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Baratnommel mielott osszejottem mindketten kozoltuk van ket olyan baratunk neki 1 fiu nekem 1 lany aki fontos es hat sajnos vagy nemsajnos mindketten meg anno le is fekudtunk veluk,o kevesebbet beszel ezzel a fiu baratjaval en azert szoktam tobbet beszelni ezzel a lany baratommal,kerdes,hogy vajon ez normalis? Mostanaban folyamat vita van belole,mert az en lany baratom elegge rossz vérű es hat sokszor mondogatja nekem,hogy mennyire szeret meg hianyzom neki stb es ezmiatt az en baratnom kivan ha mar beszelek vele.. de engem nezavarjon hogy 2 hetente 1x o beszelget azzal akivel anno o 2x lefekudt mig en ezzel a lannyal 1x es eleg is volt boven.. szerintetek erre mi a megoldas? En hagynam ezt a lanyt,de o biztos nem szakitana meg a kapcsolatot ezzel a fiu baratjaval mondvan,hogx ok soha nem tekintenek ugy egymasra csak mint ket testver en 23 a baratnom 20 eves2022. márc. 29. 19:47
1/5 anonim válasza:
Szerintem mindketten hülyék vagytok! Nem kéne azzal pajtizni, akivel anno volt szex. Szerintem nem kell magyaráznom, miért...
2/5 Noren1989 válasza:
Tini pàrkapcsolatokban talàn.
5/5 anonim válasza:
Ha nem megy akkor el kell engedni egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!