Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő kellett míg kialakult benned a párod felé a szerelem?
Túl gyorsan, és sajnos sosem múlt el. (ex)
29/F
Milyen szerelem?
Melyik rétege? Milyen formája?
Tudatalatti, vagy aktuális megélés? Mélységes, vagy intenzivitásra? Teljességre, vagy átélésre?
Annyi kérdésem lenne..., annyira nem tudod mi ez.
Én azt láttam, hogy meghatározhatatlan kevés idő kell, hogy megéljem. Valahol egy tized másodperc alatt.
Olyan 3 nap kell, hogy állandósuljon, és olyan 2 hét napi sok óra együttléttel, hogy tudatalattiba is pitenciált tekintve a maximum közelébe érjen.
Bár azzal nem értek egyet, hogy a szerelem 9 év után "szelidült". A jó szerelem folyamatosan erősödik. Nem szelidül. Ha az elején így ment egymáshoz két ember, akkor 9 év után, már berohansz hozzá az előadás végén, sőt, amint odaérsz, beméz kopogás nélkül, és leülsz mellé.
7 éves kapcsolatom is volt, szóval nem csak elméletből beszélek.
Attól kezdve, hogy találkozgatni kezdtünk, olyan 1-1.5 hónap.
(De akkor már ismertük egymást két éve, és első találkozástól éreztem, hogy ő valami más. Szerelemhez köze sem volt, de mint ember, valami különös plusz volt benne)
Ez tartott olyan 8-10 évig, mikor is átment a normális szeretetbe, majd mély szeretetbe.
Aztán újabb 8-tíz év "kellett", hogy ismét beleszeressek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!