Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő kellett míg kialaku...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő kellett míg kialakult benned a párod felé a szerelem?

Figyelt kérdés
Mindenféle sztori jöhet. Akinek első látásra, és akinek hónapok alatt az is. Kíváncsi vagyok részletesen :)
2022. márc. 28. 23:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Túl gyorsan, és sajnos sosem múlt el. (ex)

29/F

2022. márc. 28. 23:12
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
A szerelem nem tud hamar. A rajongás, bálványozás, szex miatti érzések simán, de az nem szerelem.
2022. márc. 28. 23:26
 3/9 anonim ***** válasza:
a szenvedélyes, az másfél hónap (ahol minden csodásnak tűnik a másikkal)
2022. márc. 28. 23:34
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Az első héten, amikor találkoztunk és folyton egymás társaságát kerestük, valamiféle rajongás volt. Ez nála is így lehetett. Amint kiléptem az előadásaimról, az ajtóban várt. A kantinban foglalt helyet és elhozta az ebédemet is. Mindig mindent úgy intézett, hogy ha csak a háttérben is, de ott legyen, ahol én. A szerelem nálam ebből a szimbiózisból nőtte ki magát fokozatosan. 9 év után nyilván szelídült valamennyit, tehát képesek vagyunk külön légtérben is létezni, de olyan jó visszaemlékezni arra az első, igazán föld felett járós időszakra.
2022. márc. 28. 23:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Barátok voltunk, szóval volt kibe beleszeretnem, és az egy igazi ember volt. 11 év után egyre jobban szeretem, hisz egy csomó mindenen mentünk keresztül. Mindig liftezik a gyomrom - jó értelemben -, ha meglátom. De én nem vagyok normálisan bekötve szexuálisan, lehet, ehhez is köze van.
2022. márc. 29. 00:28
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Barátok voltunk, 6 éve ismertem már. Viszont onnantól, hogy elkezdtem úgy tekinteni rá, egy hét alatt fülig szerelmes lettem. 😊 22 éve a férjem.
2022. márc. 29. 02:14
 7/9 anonim ***** válasza:
65%

Milyen szerelem?

Melyik rétege? Milyen formája?

Tudatalatti, vagy aktuális megélés? Mélységes, vagy intenzivitásra? Teljességre, vagy átélésre?

Annyi kérdésem lenne..., annyira nem tudod mi ez.

Én azt láttam, hogy meghatározhatatlan kevés idő kell, hogy megéljem. Valahol egy tized másodperc alatt.

Olyan 3 nap kell, hogy állandósuljon, és olyan 2 hét napi sok óra együttléttel, hogy tudatalattiba is pitenciált tekintve a maximum közelébe érjen.

Bár azzal nem értek egyet, hogy a szerelem 9 év után "szelidült". A jó szerelem folyamatosan erősödik. Nem szelidül. Ha az elején így ment egymáshoz két ember, akkor 9 év után, már berohansz hozzá az előadás végén, sőt, amint odaérsz, beméz kopogás nélkül, és leülsz mellé.

7 éves kapcsolatom is volt, szóval nem csak elméletből beszélek.

2022. márc. 29. 03:18
 8/9 Laylah ***** válasza:
3-4 hét (folyamatos online beszélgetéssel).
2022. márc. 29. 09:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Attól kezdve, hogy találkozgatni kezdtünk, olyan 1-1.5 hónap.

(De akkor már ismertük egymást két éve, és első találkozástól éreztem, hogy ő valami más. Szerelemhez köze sem volt, de mint ember, valami különös plusz volt benne)

Ez tartott olyan 8-10 évig, mikor is átment a normális szeretetbe, majd mély szeretetbe.

Aztán újabb 8-tíz év "kellett", hogy ismét beleszeressek. :)

2022. márc. 29. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!