Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők.Képesek lennétek feláldozn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők.Képesek lennétek feláldozni az életeteket,a párotok kedvéért? Szó szerint kell érteni.Mondjuk elhúzni egy robogó vonat elől, azzal a kockázattal hogy ti maradtok a helyén.

Figyelt kérdés
2022. márc. 27. 14:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
37%
16, vegre valaki elhiszi nekem h nő vagyok 🙂
2022. márc. 27. 16:01
 22/28 anonim ***** válasza:
43%

"12, ezt majd azoknak mondd, akik esetleg rátok támadnak."

Muffocska, nem támadtak még meg soha, és nem olyan szarok a férfiak körülöttem, hogy odadobjanak mások elé. Szerintem ilyen esetben futni kell. Ugyanis én 47 kilósan, 156 centisen, mindenféle skill nélkül magamért sem tudok harcolni, hanem zajt csapnék és futnék. És szeretném, ha a párom sem keménykedne, hanem ő is futna.

Nem mindenki olyan, mint a hormonbajos anyád, aki a tizedikre felviszi fél kézzel a hűtőt, mosógépet meg a mobilklímát. Van, akinek az élete fontosabb, mint leállni cigánykodni.

2022. márc. 27. 17:22
 23/28 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. márc. 27. 18:52
 24/28 anonim ***** válasza:
58%

Most szó szerint feláldozni az életem, pl. golyó elé lépek, hogy megmentsem VAGY kockáztatni az életem, ld. kérdésben írt vonatos példa?

Vagy úgy feláldozni, hogy nem a pillanat hevében. Pl. mindkét vesémet odaadom?

Egyébként SENKI nem tudja, hogy vészhelyzetben hogyan reagálna.

Szóval fogalmam sincs!

2022. márc. 27. 19:17
 25/28 anonim ***** válasza:
Ja és a kérdésre válaszolva, nem. Van gyerekem, ő az egyetlen akiért feláldoznám magam, senki másért.
2022. márc. 27. 20:54
 26/28 Laylah ***** válasza:
58%
Megpróbálnám megmenteni, ha halni kell, akkor ketten halunk, ha élni, akkor ketten élünk.
2022. márc. 27. 20:56
 27/28 anonim ***** válasza:
Mindenféle nyálaskodást félretéve, nekem volt már olyan ember az életemben, akiért bármelyik pillanatban hajlandó lettem volna meghalni, meg úgy egyáltalában megtenni érte bármit, de vele nem voltam párkapcsolatban (nem rajtam múlott). Aztán hogy ez mennyire egészséges, azt mindenki eldöntheti magának, valószínűleg nem az, de hát nincs miért tagadnom. Akkoriban értéktelenebbnek tartottam magam, mint most.
2022. márc. 29. 00:47
 28/28 anonim ***** válasza:
58%
Egyetlen emberért áldoznám fel magam ha muszáj lenne,és az a gyermekem! Másért soha.
2022. aug. 24. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!